ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Η Μπάγερν απέρριψε τη δεύτερη προσφορά της Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συνεχίζονται, αλλά οι Βαυαροί απέρριψαν ακόμα μία προσφορά των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε και στη δεύτερη προσφορά της για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αφού η Μπάγερν την απέρριψε, αξιώνοντας περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με το γερμανικό Sport1.

Οι Καταλανοί προσέφεραν 32.000.000 ευρώ συν 5.000.000 με τη μορφή μπόνους για τον Πολωνό επιθετικό, όμως οι Βαυαροί εμφανίζονται να ζητούν τουλάχιστον 40.000.000 σε μία πληρωμή.

Οι παράλληλες διαπραγματεύσεις των τελευταίων με τη Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ ανεβάζουν το κόστος για την Μπαρτσελόνα, αφού οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα με τους Άγγλους για τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

Η πρώτη πρόταση της Μπαρτσελόνα ανερχόταν στα 30.000.000 για τον 33χρονο διεθνή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με τους "μπλαουγκράνα", ενώ ο ίδιος ο Λεβαντόβσκι έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ