ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ο Λεβαντόβσκι συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και ενημέρωσε την Μπάγερν ότι θέλει να φύγει

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σύμφωνα με το πολωνικό TVP Sport, έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Μπάγερν για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς τα έχει βρει με την Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή, στη Γερμανία διαψεύδουν το σενάριο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλει να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην Μπάγερν και δεν σκέφτεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο ατζέντης του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο επιτυχημένες συναντήσεις μεταξύ τους.

Τη Δευτέρα (11/4) το πολωνικό TVP Sport υποστήριξε ότι ο Λεβαντόβσκι έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση των Βαυαρών, όπως και τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Όλιβερ Καν, για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο σταρ της Μπάγερν έχει καταλήξει ήδη σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, διαψεύδει το πολωνικό δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπάρχει συμφωνία Λεβαντόβσκι - Καταλανών.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ