ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Ένα βήμα πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα, ζητά τουλάχιστον τριετές συμβόλαιο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι πρόθυμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά σύμφωνα με την καταλανική SPORT ζητά μακροχρόνιο συμβόλαιο, τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Ολοένα και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα πλησιάζει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Καταλανών.

Ο ατζέντης του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου και όπως αναφέρει δημοσίευμα της SPORT, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο επιτυχημένες συναντήσεις μεταξύ τους.

Η καλή σχέση μεταξύ του προέδρου της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, και του Ζάχαβι θεωρείται πως είναι το "κλειδί" στην υπόθεση. Από τη μεριά του ο σταρ της Μπάγερν είναι πρόθυμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να μετακομίσει το προσεχές καλοκαίρι στο Καμπ Νου, όμως για να συμβεί αυτό έχει θέσει μία σημαντική προϋπόθεση.

Στις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί η πλευρά του Λεβαντόβσκι έχει κάνει ξεκάθαρο ότι ο 33χρονος θέλει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, τουλάχιστον για τρία χρόνια, καθώς θεωρεί τον εαυτό του ικανό να συνεχίσει να αγωνίζεται για λίγα χρόνια ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο, παρά την ηλικία του.

Την ίδια στιγμή, οι Βαυαροί ετοιμάζουν νέα προσφορά στον Πολωνό διεθνή, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η Μπάγερν θα καταθέσει δελεαστική πρόταση ανανέωσης.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ