APERTURA

Ο Λεονάρντο Αστράδα στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ

Ο Λεονάρντο Αστράδα στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ
αστράδα

Ο Λεονάρντο Αστράδα είναι από τα ξημερώματα ο νέος τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, αντικαθιστώντας τον Νέστορ Γκοροσίτο

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Αστράδα στον πάγκο των "Millonarios", καθώς από αυτούς ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, οδηγώντας τους στην κατάκτηση του Clausura 2004 και στα ημιτελικά του Copa Libertadores του 2004 και του 2005.
Για ενάμιση χρόνο έμεινε τεχνικός της Ρίβερ (2004-2005), την οποία ανέλαβε αφού τερμάτισε την καριέρα του τον Ιανουάριο του 2004.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε ένα από τα σύμβολα της ομάδας του Μπουένος Άιρες. Είχε συνολικά 405 συμμετοχές με την Ρίβερ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του το 1988, έφυγε το 2000 για να πάει στην Γκρέμιο και επέστρεψε ένα χρόνο μετά για να μείνει στο "Monumental" μέχρι και το τέλος της καριέρας του.

Ήταν διεθνής με την εθνική Αργεντινής από το 1991 μέχρι το 1999 και είχε 32 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ ήταν στην αποστολή των "Albicelestes" στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998.

Όσον αφορά στην προπονητική του καριέρα, μετά την Ρίβερ Πλέιτ εργάστηκε στις Ροσάριο Σεντράλ, Κόλον Σάντα Φε και Εστουντιάντες, χωρίς μεγάλη επιτυχία.






TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ