SPORTS & GOSSIP

Ο Λαουτάρο παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του λίγες μέρες πριν τον τελικό του Champions League, παρών και ο Μέσι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται σήμερα την κοπέλα του με θρησκευτικό γάμο, 12 ημέρες πριν το τελικό του Champions League. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη Κόμο παρουσία και του Λιονέλ Μέσι.
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται σήμερα την κοπέλα του με θρησκευτικό γάμο, 12 ημέρες πριν το τελικό του Champions League. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη Κόμο παρουσία και του Λιονέλ Μέσι. INSTAGRAM /@AGUS.GANDOLFO

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται σήμερα (29/5) την σύντροφό του με θρησκευτικό γάμο, 12 ημέρες πριν το τελικό του Champions League. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη Κόμο, παρουσία και του Λιονέλ Μέσι.

Λίγες μέρες πριν τον τελικό του Champions League, ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται την αγαπημένη του, στη λίμνη Κόμο.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ και η αγαπημένη του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο, είχαν ήδη πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο στο Μιλάνο, μεταξύ των δύο αγώνων που οδήγησαν τους νερατζούρι στον τελικό του Champions League.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, τελώντας και το θρησκευτικό μυστήριο απόψε (29/5). Στην τελετή αναμένεται να δώσει το "παρών" και ο φίλος και συμπαίκτης του με την εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός φορ και η σύζυγός του-πρώην αθλήτρια βόλεϊ- έχουν ήδη μία κόρη που γεννήθηκε το 2021, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΙΝΤΕΡ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ