SPORTS & GOSSIP

Λαουτάρο Μαρτίνες: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ανάμεσα στους δύο αγώνες που έστειλαν την Ίντερ στον τελικό του Champions League

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύτηκε την αγαπημένη του
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύτηκε την αγαπημένη του INSTAGRAM / @AGUS.GANDOLFO

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την κοπέλα του. Η τελετή, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο αγώνων που οδήγησαν τους νερατζούρι στον τελικό του Champions League.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες και η αγαπημένη του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Μιλάνο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε κρυφά στην ιταλική πόλη, την Παρασκευή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ανάμεσα στους δύο αγώνες της η Ίντερ με την Μίλαν, που οδήγησαν τους νερατζούρι στον τελικό του Champions League.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω μίας φωτογραφίας του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε στο twitter από μία σελίδα οπαδών της ιταλικής ομάδας.

Ο Αργεντινός φορ και η σύζυγος του έχουν μία κόρη που γεννήθηκε το 2021, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει μόλις πριν μερικούς μήνες, συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο ποδοσφαιριστής των νερατζούρι είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βίντεο με την πρόταση γάμου στην μητέρα του παιδιού του.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ