ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του με ένα εντυπωσιακό εικαστικό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του με ένα εντυπωσιακό εικαστικό
INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο ματς με αντίπαλο την Έβερτον τα 700 γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και θέλησε να το γιορτάσει δημοσιεύοντας ένα άκρως εντυπωσιακό εικαστικό, τιμώντας έτσι όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Ο αγώνας της 9ης Οκτωβρίου 2022 θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού μπήκε αλλαγή από... σπόντα (τραυματίστηκε ο Μαρσιάλ) στο εκτός έδρας με την Έβερτον και έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Βρήκε δίχτυα εκτελώντας τον Πίκφορντ στο 44ο λεπτό και έφτασε τα 700 γκολ στην τεράστια καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, με το τελευταίο του τέρμα να σημειώνεται μάλιστα 20 χρόνια και 2 ημέρες μετά από το παρθενικό γκολ του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από αυτά τα γκολ, τα 450 τα έχει πετύχει με τη Ρεάλ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία των μερένγκες), τα 144 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (116 στην πρώτη θητεία, 28 μέχρι στιγμής στην δεύτερη), τα 101 με την Γιουβέντους και 5 με τη φανέλα της Σπόρτινγκ στα πρώτα βήματα της καριέρας του, με τον ίδιο να λέει το "ευχαριστώ" του και στις τέσσερις αυτές ομάδες με ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτός ήταν η δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media ενός πανέμορφου εικαστικού όπου τον δείχνει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, της Ρεάλ, της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον CR7 να σχολιάζει ως εξής:

"Τι όμορφο αριθμό πετύχαμε μαζί! Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά τους οπαδούς μου. Συνεχίζουμε ενωμένοι"!

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ