ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κρις Γουντ στο SPORT24: "Ο Βλαχοδήμος είναι φανταστικός τερματοφύλακας, σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Κρις Γουντ
Ο Κρις Γουντ @ 2021 FERNANDO VERGARA / AP IMAGES

Ο Κρις Γουντ έπαιξε για 45 λεπτά κόντρα στην Εθνική μας και αμέσως μετά το φιλικό στη Ριζούπολη μίλησε στο SPORT24 για τον Βλαχοδήμο, τον Πογέτ, τη μητέρα του που ήρθε από την Αγγλία για να τον δει, την προηγούμενη φορά που έπαιξε στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Εθνική είχε εύκολο έργο στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, επικρατώντας 2-0 χάρη σε μια πολύ μεστή εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά με τη λάμψη φυσικά του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Στην αντίπερα όχθη, το βαρύ πυροβολικό και αρχηγός της ομάδας της Ωκεανίας, Κρις Γουντ αγωνίστηκε μόλις στο πρώτο 45λεπτο και στο δεύτερο μέρος ήταν ο πρώτος που ο Ντάρεν Μπέιζλι απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο 31χρονος φορ της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε αμέσως μετά τη φιλικό μονομαχία της Ριζούπολης στο SPORT24 για τους δύο "συνδετικούς κρίκους" του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τον Γκουστάβο Πογέτ και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ θυμήθηκε και την προηγούμενη φορά που ήρθε να παίξει στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, ως ποδοσφαιριστής της Μπέρνλι.

Πως είδες το φιλικό παιχνίδι; Ήταν καλύτερη η Ελλάδα στο πρώτο μέρος ή η Νέα Ζηλανδία δεν απέδωσε καλά;

"Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Ελλάδα βρήκε τα γκολ, αλλά ήμασταν τσαπατσούληδες στα τελειώματα και δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που είχαμε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν λίγα αξιόλογα πράγματα".

Σήμερα τέθηκες αντιμέτωπος με έναν συμπαίκτη σου στη Νότιγχαμ, τον Βλαχοδήμο. Είδαμε να έχετε ένα τετ-α-τετ μετά το ματς μαζί και με τον Πογέτ.

"Ο Βλαχοδήμος είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας. Από όταν ήρθε στη Φόρεστ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τα πηγαίνει καλά και θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ήταν όμορφο που τον είδα και παίξαμε αντίπαλοι, ακόμα και για το ότι τα πήγε καλά μαζί μας. Είναι ωραίος τύπος και έχει μια πολύ καλή οικογένεια.

Τον Γκουστάβο Πογέτ τον γνωρίζω 13 χρόνια. Έπαιξα στην Μπράιτον υπό τις οδηγίες του. Χάρηκα πολύ που τον συνάντησα και τα είπαμε μετά από τόσα χρόνια".

Ο Κρις Γουντ στο SPORT24: "Ο Βλαχοδήμος είναι φανταστικός τερματοφύλακας, σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός"
Ο Κρις Γουντ με τον συντάκτη του SPORT24, Θωμά Τζουβάρα SPORT24

Ήθελες να σκοράρεις σήμερα, ίσως για να "πειράξεις" τον Βλαχοδήμο;

"Θα ήταν ωραίο (γέλια). Είχα την ευκαιρία αλλά δυστυχώς δεν μου βγήκε".

Μαζί σου σήμερα ήταν και η οικογένειά σου;

"Ναι. Ήρθε από την Αγγλία. Πάντα θεωρούσαμε την Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα, ο καιρός είναι πολύ καλός ακόμα και τώρα που είναι Νοέμβριος. Οπότε περάσαν εδώ ένα όμορφο τετραήμερο".

Η τελευταία φορά που έπαιξες στην Ελλάδα ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό ως παίκτης της Μπέρνλι;

"Ναι. Θυμάμαι έβαλα το πέναλτι αλλά στο τέλος χάσαμε 3-1. Πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν παθιασμένοι. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, παίζουν κάποιοι παίκτες από τη Φόρεστ εκεί".

Ποιος είναι ο στόχος σου και της Νότιγχαμ Φόρεστ για φέτος;

"Συνεχίζουμε το χτίσιμο που έγινε από την περσινή σεζόν και φέτος θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα σε αυτό. Εγώ από πλευράς μου θέλω να δίνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε με κάθε βοήθεια, είτε είναι γκολ είτε ασίστ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ