Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Κούγιας παραιτήθηκε από την Κόρινθο: "Η ποδοσφαιρική ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό "

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας
Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | INTIME SPORTS

Η ήττα της Κορίνθου στο ντέρμπι κορυφής της Γ' Εθνικής κόντρα στον Παναργειακό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Αλέξη Κούγια από την προεδρία της, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να ανακοινώνει την παραίτησή του.

Η Κόρινθος ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Παναργειακό στην έδρα της με 1-0 και αυτό έφερε εξελίξεις στη διοικητική ηγεσία του συλλόγου, με τον Αλέξη Κούγια να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου.

Σε αυτήν καθιστά σαφές πως σταματάει άμεσα την οποιαδήποτε ενασχόλησή του με την ομάδα της Πελοποννήσου, τονίζοντας πως η ποδοσφαιρική ζωή του είναι ταυτισμένη πλέον με τον Ολυμπιακό και πως κακώς δεν είχε παραιτηθεί από την Κόρινθο από τη στιγμή που είχε αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου των ερυθρολεύκων.

"Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα - δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο .

Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου .

Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά.

Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας.

Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου.

Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση παραίτησης του Αλέξη Κούγια από την προεδρία της Κορίνθου.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ