ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Κωστένογλου έριχνε νερό στο πρόσωπό του μετά το 6-0 της Ρωσίας στην Κύπρο

Ο Νίκος Κωστένογλου ρίχνει νερό στο πρόσωπό του μετά το 6-0 της Ρωσίας στην Κύπρο στα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Νίκος Κωστένογλου ρίχνει νερό στο πρόσωπό του μετά το 6-0 της Ρωσίας στην Κύπρο στα προκριματικά του Μουντιάλ PRINT SCREEN

Η Ρωσία ισοπέδωσε την Κύπρο με 6-0, με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει τον Νίκο Κωστένογλου να ρίχνει νερό στο πρόσωπό του όταν η ομάδα του δέχθηκε το έκτο και τελευταίο γκολ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Κύπρος γνώρισε τη συντριβή με 6-0 από τη Ρωσία στην προτελευταία αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να δέχεται πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Έλληνας κόουτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος, με τον τηλεοπτικό φακό να τον απαθανατίζει να "βρέχει" με νερό το πρόσωπό του στο 87', όταν και η ομάδα του δέχθηκε το έκτο γκολ, σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει από την ένταση που του προκάλεσαν τα όσα έβλεπε να διαδραματίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη νέα ήττα, η Κύπρος παρέμεινε στον πάτο του ομίλου με πέντε βαθμούς και την Κυριακή (14/11) αντιμετωπίζει τη Σλοβενία, χωρίς ωστόσο το ματς να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για κάποια από τις δύο ομάδες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ