BUNDESLIGA

Ο Κώστας Σταφυλίδης παραμένει στη Μπόχουμ για άλλον ένα χρόνο

Ο Κώστας Σταφυλίδης κατά την ανακοίνωση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπόχουμ
Ο Κώστας Σταφυλίδης κατά την ανακοίνωση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπόχουμ PRINT SCREEN

Παίκτης της Μπόχουμ θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Κώστας Σταφυλίδης, με τους Γερμανούς να ανακοινώουν τη συμφωνία με τον 29χρονο ακραίο αμυντικό για άλλον ένα χρόνο.

Στη Μπόχουμ θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν ο Κώστας Σταφυλίδης, με τον σύλλογο της Bundesliga να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή ακραίο αμυντικό.

Ο Σταφυλίδης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπόχουμ ως δανεικός από τη Χοφενχάιμ και έπαιξε συνολικά 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Φούλαμ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Στόουκ, Άουγκσμπουργκ και φυσικά της Χοφενχάιμ.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, ο αριθμός 16 επέστρεψε. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές στην καριέρα μου.

Η Μπόχουμ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, οι οπαδοί είναι φανταστικοί, η ατμόσφαιρα στο Vonovia Ruhrstadion είναι εκπληκτική. Μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πολλές συναισθηματικές στιγμές και πάλι αυτή τη σεζόν για να παραμείνουμε και πάλι στην κατηγορία στο τέλος", ανέφερε ο Κώστας Σταφυλίδης στις δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ