ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κόντε έκοψε το ρεπό των παικτών του!

Ο Κόντε έκοψε το ρεπό των παικτών του!

Η Γιουβέντους πέταξε δύο βαθμούς στη Βερόνα και ο Αντόνιο Κόντε ήταν "πυρ και μανία" με τους παίκτες του: τόσο μάλιστ ώστε να ακυρώσει το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα ρεπό τους. Διαβάστε το story.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε 2-0 στο Μπεντεγκόντι με δύο γκολ του Κάρλος Τέβες (έφτασε τα 13) στο 4ο και το 21ο λεπτό ωστόσο η 13η συνεχόμενη νίκη που έμοιαζε να είναι στο τσεπάκι της ομάδας του Αντόνιο Κόντε δεν ήρθε ποτέ ...

Οι Βερονέζοι δεν "πέταξαν λευκή πετσέτα", μείωσαν το σκορ στο 51' με τον αρχικανονιέρη τους Λούκα Τόνι και τελικά "τιμώρησαν" τη Γιουβέντους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τάλεμπ να γράφει το 2-2 με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος ολική αδράνειας των άμυνας των "μπιανκονέρι".

Ο Κόντε έκοψε το ρεπό των παικτών του!

Μπορεί μάλιστα η ισοπαλία αυτή να μην κόστισε στη Γιουβέντους από τη στιγμή που κράτησε το +9 (με ματς παραπάνω) από τη Ρόμα, η οποία την ίδια ώρα έμενε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Λάτσιο στο "Derby della Capitale", ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε δεν δίστασε να κατσαδιάσει τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

"Ίσως αυτή η ισοπαλία μας βοηθήσει σαν ένα μπάνιο ταπεινότητας. Ίσως να το είχαμε ανάγκη", τόνισε αρχικά ο πρωταθλητής Ιταλίας τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους Τορινέζους, και συνέχισε:

"Τα παιχνίδια διαρκούν 95 λεπτά, εάν τα κίνητρά μας δεν είναι στο μάξιμουμ μπορούν να συμβούν τα πάντα, όπως έγινε και σήμερα.

Ο Κόντε έκοψε το ρεπό των παικτών του!

Όπως με την Ίντερ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μετά από ένα γκολ που δεχτήκαμε, έτσι έγινε και με την Ελλάς. Δεχόμαστε πάρα πολλά γκολ από στημένες φάσεις, θα πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή.

Χάσαμε μία ευκαιρία: μόνο εμείς θα μπορούσαμε να ξανανοίξουμε αυτό το ματς και το καταφέραμε. Έτσι όμως ρισκάρουμε να τα καταστρέψουμε όλα".

Να σημειωθεί πως ο Κόντε δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά φρόντισε να δείξει και έμπρακτα τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας του στη Βερόνα.

Όπως έγινε γνωστό, το ρεπό που είχαν για σήμερα (10/2) οι παίκτες της "βέκια σινιόρα" ακυρώθηκε, με τον Κόντε να επιλέγει αυτή την ημέρα για να τους δείξει σε video ποια ήταν τα πράγματα που δεν εφάρμοσαν όπως θα έπρεπε στο "Μπεντεγκόντι".

Ελλάς Βερόνα - Γιουβέντους (2-2):

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ