ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οσβάλντο: "Φαινόμενο ο Κόντε, είδωλο ο Τέβες"

Foto : Alessandro Falzone/ Lapresse
 07-02-2014 Vinovo Juventus Media Center Studi JTV
Filo Diretto  Cristina Chiabotto e Osvaldo Pablo Daniel
Nella foto: Osvaldo Pablo Daniel
Foto : Alessandro Falzone/ Lapresse 07-02-2014 Vinovo Juventus Media Center Studi JTV Filo Diretto Cristina Chiabotto e Osvaldo Pablo Daniel Nella foto: Osvaldo Pablo Daniel LAPRESSE

Μετά από μία εβδομάδα ο Πάμπλο Οσβάλντο είναι ήδη τρελαμένος με τη Γιουβέντους. Διαβάστε τι είπε για τους Κόντε, Τέβες, Γιορέντε καθώς επίσης για τα είδωλά του, τα όνειρά του και την σημασία της φανέλας με το Νο 18.

Ο δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από τη Σαουθάμπτον Αργεντίνος φορ παραχώρησε συνέντευξη στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Γιουβέντους και ήταν άκρως αποκαλυπτικός απαντώντας στις ερωτήσεις της Κριστίνα Κιαμπότο. Αναλυτικά τα καλύτερα σημεία της συνέντευξης του Οσβάλντο:

Τα πρώτα χτυπήματα: "Ο πατέρας μου με πήγαινε πάντα να παίζω ποδόσφαιρο σε μικρά γήπεδα. Έπαιζα πάντα στην επίθεση, επειδή μου άρεσε πάντα να σκοράρω. Η γιαγιά μου έπειτα μου έδινε δέκα πέσος για κάθε γκολ, έτσι προσπαθούσα πάντα και δεν έδινα πάσα σε κανέναν".

Τα είδωλα: "Ο Μπατιστούτα, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά έχοντας μεγαλώσει στην Αργεντινή, αλλά και ο Ρονάλντο, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες".

Το ποδόσφαιρο σε Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία: "Στην Αγγλία κουράστηκα και δεν μπόρεσα να εγκλιματιστώ. Είναι ένα ποδόσφαιρο που παίζεται με τη δύναμη, με σκληρές συγκρούσεις. Στην Ιταλία και στην Ισπανία βασίζεται στην τεχνική και στην τακτική και αισθάνομαι καλύτερα".

Γιορέντε και Τέβες: "Ο Φερνάντο είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ένας υπέροχος τύπος. Δεν έχει μόνο τη φάτσα του καλού, είναι πραγματικά. Ο Τέβες; Υποστηρίζω τη Μπόκα από μικρό παιδί και όταν ήμουν στην Αργεντινή πλήρωνα εισιτήρια για να βλέπω τον Κάρλος να παίζει. Το να είμαι στην ίδια ομάδα με αυτόν τώρα είναι φανταστικό".

Οι πρώτες του εντυπώσεις από Κόντε και Γιουβέντους: "Κουράστηκα στις πρώτες προπονήσεις επειδή τρέχουμε με τον μίστερ, είναι όμως μόνο θέμα συνήθειας. Ο Κόντε είναι φαινόμενο. Είναι πολύ καλά προετοιμασμένος και απαιτεί πολλά, αλλά τα αποτελέσματα φαίνονται. Εδώ τα πάντα είναι υπέροχα, από τις εγκαταστάσεις μέχρι την οργάνωση της ομάδας. Καταλαβαίνεις αμέσως ότι έφτασες στον μεγαλύτερο ιταλικό σύλλογο και σε έναν από τους κορυφαίους της Ευρώπης".

Οι αντίπαλοι: "Η Ρόμα είναι μία μεγάλη ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, θα παλέψει μέχρι τέλους. Κάθε παιχνίδι για μας θα είναι δύσκολο επειδή κόντρα στη Γιούβε όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Το ξέρω καλά επειδή όταν την αντιμετώπιζα είχα πάντα μεγάλα κίνητρα".

Το νούμερο 18: "Επέλεξα αυτό το νούμερο επειδή δεν υπήρχαν πολλά διαθέσιμα και έπειτα στις 18 Μάη γεννήθηκε η κόρη μου Τζανλούκα".

Τα όνειρά του: "Το να είσαι στη Γιούβε είναι ήδη ένα όνειρο και θέλω να το συνεχίσω. Ακολουθεί το Μουντιάλ. Δεν λέω να το κατακτήσω αλλά τουλάχιστον να παίξω".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ