ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Κέιν αποκάλυψε τον καλύτερο στόπερ που έχει αντιμετωπίσει και τον Γερμανο που θα ήθελε στην εθνική Αγγλιας

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν σε αγώνα της Bundesliga απέναντι στην Χάιντενχαϊμ | 11 Νοεμβρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν σε αγώνα της Bundesliga απέναντι στην Χάιντενχαϊμ | 11 Νοεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν κλήθηκε να απαντήσει σε ένα ιντριγκαδόρικο γκρουπ ερωτήσεων σε συνέντευξη στο ESPN, με τον φορ της Μπάγερν να μιλάει μεταξύ άλλων για τον καλύτερο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει και τον παίκτη ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων.

Ο Χάρι Κέιν μετράει μόλις λίγους μήνες στο Μόναχο όμως έχει ήδη κάνει τους ανθρώπους της Μπάγερν να τον λατρέψουν, φτάνοντας τα 17 γκολ σε 11 ματς πρωταθλήματος που δεν είχε πετύχει κανείς στο αντίστοιχο σημείο στην ιστορία της Bundesliga.

Τώρα, ο κάπτεν της Εθνικής Αγγλίας ετοιμάζεται για τις τελευταίες υποχρεώσεις του με τα τρία λιοντάρια στα προκριματικά του Euro 2024, με τον δεινό επιθετικό να παραχωρεί συνέντευξη στο "ESPN" και να δίνει άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον πιο δύσκολο αμυντικό που έχει συναντήσει στην καριέρα του αλλά και τον Γερμανό σταρ που θα ήθελε να έχει ως συμπαίκτη σε εθνικό επίπεδο.

"Αντιμετώπισα τον Τζον Τέρι στις αρχές της καριέρας μου και θεωρώ πως ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Πραγματικά πονηρός, πραγματικά έξυπνος", σχολίασε ο Κέιν, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Μουσιάλα που βρέθηκε ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία και διάλεξε την δεύτερη για να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο.

"Αυτή τη στιγμή παίζω με τον Τζαμάλ Μουσιάλα. Λίγο πολύ είναι Άγγλος, αλλά προφανώς επέλεξε να παίξει στην Γερμανία. Εκπληκτικός παίκτης, σπουδαίο παιδί επίσης, οπότε θα μου άρεσε να επιλέξει την Αγγλία αντί την Γερμανία".

Η αναφορά του Χάρι Κέιν στην επιλογή του Μουσιάλα έχει να κάνει φυσικά με τις ρίζες του παίκτη, καθώς γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη από Βρετανο-Νιγηριανό πατέρα και Γερμανο-Πολωνή μητέρα και έζησε στην Γερμανία μέχρι τα 7 του χρόνια, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο.

Το αποτέλεσμα ήταν να παίξει 19 ματς με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, πριν πάρει τελικά την απόφαση και διαλέξει οριστικά την Εθνική Γερμανίας, την οποία έχει ήδη εκπροσωπήσει 25 φορές σε επίπεδο ανδρών σκοράροντας δύο φορές.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κέιν έκανε γνωστό πως το παιδικό του είδωλο ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και πως το χειρότερο δώρο που έχει λάβει τα Χριστούγεννα ήταν μία κιθάρα που... δεν άγγιξε ποτέ, ενώ ερωτηθείς για τον παίκτη που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, πήγε σε μία... safe επιλογή:

"Θα ήθελα να παίξω με τον Μέσι, έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Είμαι σίγουρος πως θα μου έδινε μερικές ασίστ".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ