ΒΕΛΓΙΟ

Ο Καμίνσκι δεν έβαλε τα λεφτά, στον αέρα η πώληση της Κόρτραϊκ

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι,
Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι δεν κατέβαλε το ποσό της εξαγοράς της Κόρτραϊκ και έχει προθεσμία μέχρι τις 6 Ιουλίου, ειδάλως κινδυνεύει με κυρώσεις.

Η εποχή Μάτσιεκ Καμίνσκι δεν έχει αρχίσει ακόμα για την Κόρτραϊκ, παρά τις προ εβδομάδων ανακοινώσεις, με συνέπεια να τίθεται εν αμφιβόλω η εξαγορά του συλλόγου από τον Αμερικανοπολωνό επιχειρηματία.

Η συμφωνία με τον Βίνσεντ Ταν οριστικοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν το deal που έφτασε τα 15.000.000 ευρώ συν μπόνους.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες αργότερα, ο Μαλαίσιος επιχειρηματίας δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος από το Kaminski Group. Σύμφωνα με την Het Nieuwsblad δόθηκε μία διορία μέχρι τις 6 Ιουλίου, όμως αν ούτε τότε η οικογένεια Καμίνσκι καταβάλει το ποσό της εξαγοράς, όλα αλλάζουν.

Ο σύλλογος θα παραμείνει στην ιδιοκτησία του Ταν, ο οποίος έχει το δικαίωμα να καταγγείλλει τη συμφωνία και να διεκδικήσει αποζημίωση.

Από την πλευρά Καμίνσκι πάντως, επισημαίνεται ότι η καθυστέρηση έχει τυπικό χαρακτήρα και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Καμίνσκι είχε βρεθεί και στην Ελλάδα την άνοιξη για την εξαγορά του Παναιτωλικού, παραχωρώντας ακόμα και συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Φώτη Κωστούλα, όμως ούτε εκείνο το deal είχε αίσια κατάληξη.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ