ΒΕΛΓΙΟ

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι νέο αφεντικό της Κόρτραϊκ

Ο Ματσιέκ Καμίνσκι κατά τη συνέντευξη του για την αγορά του Παναιτωλικού | 8 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ματσιέκ Καμίνσκι κατά τη συνέντευξη του για την αγορά του Παναιτωλικού | 8 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να εξαγοράζει τον σύλλογο από τον Βίνσεντ Ταν.

Η εποχή Μάτσιεκ Καμίνσκι άρχισε για την Κόρτραϊκ, η οποία πέρασε στα χέρια του Πολωνού επιχειρηματία, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Το Kaminski Group εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του βελγικού συλλόγου από τον Βίνσεντ Ταν, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης επί επτά χρόνια. Ο Μαλαίσιος είχε αγοράσει την ομάδα για 5.000.000 ευρώ τον Μάιο του 2015 και φέρεται να την πούλησε για 15.000.000 συν μπόνους.

"Είμαστε μόνο στην αρχή αυτής της νέας περιπέτειας. Αυτό το πρότζεκτ δεν είναι μόνο επένδυση σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, αλλά και επένδυση σε όλη την πόλη. Ο πατέρας μου κι εγώ, όλοι στην Kam Sports, κατανοούν ότι το βελγικό πρωτάθλημα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εδώ είναι να προσελκύσουμε ταλέντα και να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας. Απώτερος σκοπός είναι να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους", δήλωσε μεταξύ άλλων ο γιος του Πολωνού επιχειρηματία, Μάικλ Καμίνσκι.

Ο Καμίνσκι διαπραγματευόταν την εξαγορά του Παναιτωλικού τους προηγούμενους μήνες, ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για τις Έβερτον και Ατλέτικο.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ