ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι πρώτες φωτογραφίες του Μοντέρο κατά την άφιξή του στην Αθήνα

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιαν Μοντέρο πάτησε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Δείτε τα πρώτα κλικ του Δομινικανού.

Ο Γιαν Μοντέρο έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Δομινικανός άσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 19.30 και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατή τις επόμενες ημέρες με την επιστροφή και των διεθνών.

Tην περασμένη σεζόν στη EuroLeague ο Μοντέρο έπαιξε σε 38 παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 14.4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, φτάνοντας μέχρι και το Final Four της Αθήνας με τη Βαλένθια.

Με τον Ολυμπιακό ο Δομινικανός γκαρντ αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο τουρνουά του Ηρακλείου (CRETE IBT).

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Μοντέρο στο αεροδρόμιο

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ / EUROKINISSI)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ