ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κακά γυμνός σε... gay περιοδικό!

Ο Κακά γυμνός σε... gay περιοδικό!
Κακά-Μίλαν

Οι αναγνώστες του περιοδικού "G Magazine", το οποίο απευθύνεται σε γκέι, ζήτησαν να δουν τον Κακά γυμνό και ο διευθυντής του περιοδικού δεν τους χάλασε το χατήρι

ο 25χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ευρώπης αρέσει επίσης στις γυναίκες -που τον ψήφισαν ως τον ομορφότερο ποδοσφαιριστή μπροστά από τον Μπέκαμ και τον Τότι, αλλά και στους... άνδρες!
Αυτό είναι που προκαλεί εντύπωση είναι η ιδιαίτερη προτίμηση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι για τον Κακά, κάτι που φάνηκε έντονα (και έμπρακτα) προσφάτως.

Όπώς αναφέρει η βραζιλιάνικη εφημερίδα O'Globo, οι αναγνώστες του περιοδικού "G Magazine", το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ομοφυλόφιλους της χώρας, ζήτησαν μέσω χιλιάδων γραμμάτων να δουν τον Κακά να φωτογραφίζεται γυμνός για το συγκεκριμένο περιοδικό.

Η συνέχεια όμως είναι εξίσου ενδιαφέρουσα... Μπροστά στην βεβαιότητα ότι δεν θα είχε τη συγκατάθεση του Νο 22 της Μίλαν, ο διευθυντής του μηνιαίου περιοδικού αποφάσισε να "προσλάβει" έναν σωσία, ο οποίος θα εμφανιστεί χωρίς ρούχα στο πρωτοσέλιδο τού περιοδικού για το μήνα Φεβρουάριο.

Ας παρηγορηθούν με τον σωσία του οι φίλοι του περιοδικού και αν θέλουν να απολαύσουν τον... πραγματικό Κακά δεν έχουν παρά να συντονιστούν με τους αγώνες της Μίλαν, όπου ο Βραζιλιάνος παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου σε κάθε ματς...









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ