ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Κύπελλο Ελλάδας Betsson, Αράο: "Ελέγχαμε τον αγώνα ακόμη και με δέκα παίκτες, είχαμε υπομονή"

2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αράο στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson τόνισε πως η ομάδα του είχε την υπομονή.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Άρη και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Γουίλιαν Αράο στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μίλησε για την υπομονή της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αράο:

Για το τρόπαιά του και το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο (πέρσι με την Μπασάκσεχιρ): "Είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος. Όταν ήρθα εδώ ήθελα να κατακτήσω τρεις τίτλους, ευρωπαϊκή διάκριση, πρωτάθλημα Κύπελλο. Θέλω να το γιορτάσω πολύ, νιώθω πολύ χαρούμενος"

Για το γεγονός ότι κέρδισε τελικό στο τελευταίο λεπτό: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίξαμε συγκεντρωμένοι, ήμασταν προετοιμασμένοι, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Ήταν ρωσικό βουνό, είχε σκαμπανεβάσματα, κέρδισε εκείνος που ήταν καλύτερα προετοιμασμένος".

Για το ότι είχε την υπομονή: "Η αλήθεια είναι ότι είχαμε υπομονή, δεν παίζεις πάντοτε καλά, είναι αρετή. Ελέγχαμε τον αγώνα ακόμη και με δέκα παίκτες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κάποια από αυτές είχε ευτυχή κατάληξη. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ