ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ίντο Σαχάρ στο SPORT24: "Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα"

Ο Ίντο Σαχάρ στο SPORT24: "Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα"
Ο Ίντο Σαχάρ στη συνέντευξή του στο SPORT24 SPORT24

Ο Ίντο Σαχάρ ο εκ των διακριθέντων της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και την εκπομπή Show Must Go On τονίζοντας πως δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα του παίζει πάντα για να νικήσει.

Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο 1-4 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ίντο Σαχάρ είναι ο 22χρονος μέσος του Ρόμπι Κιν ο οποίος έχει "βαφτιστεί" πλάγιος μπακ στα τελευταία ματς από τον Ιρλανδό προπονητή.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Σαχάρ άρχισε να πατάει από νωρίς περιοχή και στο ένατο λεπτό, μάλιστα, εκμεταλλευόμενος την αναταραχή στην ερυθρόλευκη άμυνα σκόραρε κιόλας.

Η κάμερα του SPORT24 συνάντησε τον Ίντο Σαχάρ που μίλησε στην εκπομπή Show Must Go On με τον Ισραηλινό να μοιράζεται τις σκέψεις του για την κατάληξη του παιχνιδιού και τη ρεβάνς στην προσωρινή έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία.

Συνέντευξη στον Μάνο Ναβροζίδη

Είναι δύσκολο να διαλέξεις έναν MVP από την ομάδα σας σήμερα. Είναι ο Ζάχαβι, είναι ο Μίλσον, είναι ο Κανιτσόβσκι ή εσύ. Σπουδαία εμφάνιση...

"Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω πως ο MVP της βραδιάς είναι όλη η ομάδα. Είχαμε εξαιρετική απόδοση, και όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά μέσα σε αυτό το γήπεδο απέναντι σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό".

Ειλικρινά, περιμένατε αυτού του είδους τη νίκη σήμερα;

"Για να είμαι ειλικρινής όχι, αλλά σίγουρα παίζουμε για να νικήσουμε. Κάνουμε τα πάντα για τη νίκη πριν από το παιχνίδι, δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε μόνο άμυνα ή γενικά αυτό το στιλ. Παίξαμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς".

Ίντο σε είδαμε να αγωνίζεσαι ως δεξί μπακ δεν είναι κάτι σύνηθες για σένα αυτό. Πρόκειται για ένα νέο καθήκον, μία νέα πρόκληση;

"Σίγουρα είναι μία νέα πρόκληση για μένα γιατί έπαιζα όλη μου την καριέρα ως μέσος και κάνω το καλύτερο δυνατό σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα και είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την επιτυχία".

Τι περιμένεις στο δεύτερο παιχνίδι; Διότι υπάρχει και ρεβάνς επίσης και δεν έχει τελειώσει ακόμα;

"Από την πλευρά μας πάμε να κερδίσουμε και το άλλο παιχνίδι, άλλα όπως είπατε ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο από τα δύο παιχνίδι οπότε πρέπει να ηρεμήσουμε και να μην πανηγυρίζουμε".

Ποιο θεωρείς ότι ήταν το πλεονέκτημά σας άποψε και βάλατε πολλά γκολ δημιουργώντας ένα ασφαλές αποτέλεσμα;

"Σκοράραμε τέσσερις φορές κάτι που μας βοηθάει για το δεύτερο παιχνίδι. Το καλύτερο για μας, το πλεονέκτημα ήταν το ξεκίνημα του αγώνα και το κρατήσαμε έτσι. Είμαστε χαρούμενοι...".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ