SPORTS & GOSSIP

Ο Ικάρντι άφησε τη Γαλατάσαραϊ και πήγε στην Αργεντινή για τη Γουάντα Νάρα μετά το κλιπ με τον ράπερ

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα
Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα © 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Radio Mitre, ο Μάουρο Ικάρντι χωρίς να έχει πάρει άδεια από τη Γαλατάσαραϊ έφυγε για να ταξιδέψει στην Αργεντινή με αφορμή του video clip της πρώην συντρόφου του, Γουάντα Νάρα, με τον ράπερ L-Gante.

Το σίριαλ Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως θα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για καιρό ακόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν έξαλλος με την πρώην σύντροφό του και έφυγε από την Τουρκία χωρίς να εξασφαλίσει άδεια από τη Γαλατάσαραϊ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στην Αργεντινή.

Όπως μετέδωσε το Radio Mitre, ο Ικάρντι "πέταξε" στην πατρίδα του για να ζητήσει εξηγήσεις από τη Νάρα, χωρίς ωστόσο να οριοθετείται χρονικά το διάστημα που αυτό συνέβη.

Η αιτία που πυροδότησε την "έκρηξη" του επιθετικού της Γαλατάσαραϊ ήταν το video clip του 22χρονου Αργεντινού ράπερ, L-Gante που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Γουάντα Νάρα. Ο Ικάρντι πήγε στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η Νάρα, αλλά οι σωματοφύλακές της τον εμπόδισαν να μπει στην είσοδο.

Το δημοσίευμα μάλιστα, θέλει τους ανθρώπους του τουρκικού συλλόγου να είναι έξαλλοι με τον Ικάρντι, δεδομένου ότι δεν ζήτησε και δεν έλαβε ειδική άδεια για να φύγει.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ SUPER LIG ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ