ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ίαν Ράιτ έμαθε για το θάνατο της μητέρας του 30'' πριν βγει σε ζωντανή σύνδεση στο ITV

Ο Ίαν Ράιτ ως σχολιαστής στο ITV
Ο Ίαν Ράιτ ως σχολιαστής στο ITV PRINT SCREEN

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και σχολιαστής του ITV, Ίαν Ράιτ, πληροφορήθηκε 30 δευτερόλεπτα πριν βγει σε ζωντανή σύνδεση για τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη Ρότσντειλ και την Πλίμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας το θάνατο της μητέρας του.

Ο Ίαν Ράιτ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, είναι ένας από τους σχολιαστές του ITV στους αγώνες ποδοσφαίρου και την Κυριακή (5/12) βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν πληροφορήθηκε το θάνατο της μητέρας του 30 δευτερόλεπτα πριν βγει σε ζωντανή σύνδεση για την περιγραφή του αγώνα ανάμεσα στη Ρότσντειλ με την Πλίμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο 58χρονος ήταν στο πάνελ για να σχολιάσει την αναμέτρηση τόσο στο pregame όσο και στη διάρκεια της αλλά και φυσικά μετά το τέλος της.

Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, ναι μεν παρέμεινε για το πρώτο 45λεπτο, αλλά αποχώρησε στο ημίχρονο για να πάει δίπλα στους οικείους του.

Μάλιστα όταν έγινε η σύνδεση για το δεύτερο μέρος ο παρουσιάστης της αναμέτρησης, Μαρκ Πούγκατς, ενημέρωσε το κοινό για την εσπευσμένη αποχώρηση του Ράιτ λέγοντας: "Ο Ίαν δυστυχώς δεν είναι μαζί μας, συνέβη ένα θλιβερό γεγονός στην οικογένεια του και έπρεπε να πάει εκεί που τον είχαν ανάγκη περισσότερο".

Η μητέρα του Ίαν Ράιτ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ