THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Γουίλιαν Αράο στο SPORT24: "Πάει καιρός που έχω να παίξω στο '6', αλλά δεν με νοιάζει, είμαι εδώ για να δώσω την καρδιά μου"

Ο Γουίλιαν Αράο στο SPORT24: "Πάει καιρός που έχω να παίξω στο '6', αλλά δεν με νοιάζει, είμαι εδώ για να δώσω την καρδιά μου"
INTIME

Ο Γουίλιαν Αράο, ο παίκτης που μαζί με τον Ιωαννίδη και τον Μπερνάρ αποτελούν τους βασικούς πρωταγωνιστές του φετινού Παναθηναϊκού μίλησε στο SPORT24 μετά από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ.

Συγκλονιστικός και στις δηλώσεις του ο Γουίλιαν Αράο, όπως και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος που έχει μετατραπεί σε κορυφαίο κεντρικό αμυντικό στον Παναθηναϊκό μίλησε στο SPORT24 και την εκπομπή Show Must Go On μετά από τη νίκη των πράσινων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα του πριν από το παιχνίδι με την Ένωση, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να υπάρχει πίστη, διότι ο ίδιος έχει μάθει από την πορεία του στη Βραζιλία, όπου κέρδισε τίτλους στο τελευταίο παιχνίδι και στο τελευταίο λεπτό, να μάχεται μέχρι το τέλος.

Ερωτηθείς για τη μετάβαση από τη μεσαία γραμμή στο κέντρο της άμυνας δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι βρίσκεται στον Παναθηναϊκό για να δώσει και την καρδιά του στο χορτάρι. Δήλωσε νικητής και έτοιμος να κάνει τα πάντα για τη νίκη.

Συνέντευξη στον Μάνο Ναβροζίδη

-Τι παιχνίδι; Τι εμφάνιση; Όλη η ομάδα έπαιξε εκπληκτικά μετά από το γκολ της ΑΕΚ. Οι σκέψεις από εδώ και πέρα διότι η κριτική ήταν σκληρή πριν από το ματς με την ΑΕΚ.

"Σίγουρα είναι δύσκολα όταν χάνεις εντός έδρας 3-2 και ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ακόμα κι αν παίξαμε καλά δεν έχει σημασία γιατί το αποτέλεσμα ήταν 3-2. Εννοείται πως θα έρθει η κριτική αλλά όταν αρχίζεις με 1-0 ξανά στο σπίτι σου με την ΑΕΚ είναι δύσκολο, αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι και πιστέψαμε ο ένας στον άλλον. Βρήκαμε τις λύσεις και γυρίσαμε το παιχνίδι".

-Αναφορικά με εσένα σε βλέπουμε να παίζεις ως κεντρικός αμυντικός και ως μέσος και τα δίνεις όλα. Ο βασικός σου στόχος, λοιπόν, είναι να παίζεις εκεί που θέλει ο προπονητής;

"Ναι. Ήρθα εδώ για να παίξω ως μέσος όπως όλοι γνωρίζουν, είναι η καλύτερή μου θέση. Πάει καιρός που έχω να αγωνιστώ ως "6άρι", αλλά δεν με νοιάζει. Είμαι εδώ 100% για να δώσω την καρδιά μου για την ομάδα. Κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ για να νικήσω και θα τα κάνω όλα για να νικήσω".

-Βλέπεις το πάθος το κόσμου, θέλουν αυτό το πρωτάθλημα. Θα ήθελες να τους πεις κάτι για το τέλος της σεζόν;

"Να πιστεύουν να πιστεύουν. Ξέρουμε πως πριν από αυτό το παιχνίδι ήταν δύσκολα, ο αγώνας αυτός ήταν πολύ σημαντικός και τώρα είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχω κατακτήσει τίτλους στην Βραζιλία στο τελευταίο παιχνίδι, στο τελευταίο λεπτό. Μέχρι το τέλος πιστεύουμε ο ένας τον άλλον, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και μαχόμαστε".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ