ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Γκρίνγουντ συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού

Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι | 30 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι | 30 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Λίγες ώρες μετά από τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό, ο στράικερ της Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, συνελήφθη από την αστυνομία του Μάντσεστερ με την κατηγορία του βιασμού και της επίθεσης.

Η πρώην σύντροφος του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάριετ Ρόμπσον, ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες που την εμφανίζουν αιμόφυρτη, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον παίκτη ενώ επιπλέον ανέβασε ηχητικά στα οποία ακούγεται μια φωνή που φέρεται να είναι ο διεθνής Άγγλος και την αναγκάζει να προβούν σε σεξουαλική επαφή.

Λίγες ώρες αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως έθεσε εκτός δραστηριοτήτων της ομάδας τον παίκτη ενώ ακολούθησε ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ, που αναφέρει τη σύλληψή του με τις κατηγορίες εις βάρος του να είναι βιασμός και ξυλοδαρμός.

"Η αστυνομία του Μάντσεστερ έλαβε γνώση νωρίς το πρωί της Κυριακής για εικόνες και video που ποσταρίστηκαν στα social media από γυναίκα που κατήγγειλε άσκηση φυσικής βίας εις βάρος της.

Άρχισε η διεξαγωγή έρευνας και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ένας 20χρονος άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και της επίθεσης.

Παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση", αναφέρει χαρακτηριστικά η αστυνομία του Μάντσεστερ στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ