ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ τίθεται εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας

Ο Μέισον Γκρίνγουντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ © 2021 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έθεσε εκτός δραστηριοτήτων της ομάδας τον Μέισον Γκρίνγουντ, μέχρι νεοτέρας, ύστερα από τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του περί σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ τίθεται εκτός δραστηριοτήτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι νεοτέρας, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος. Αιτία οι καταγγελίες τις πρώην συντρόφου του, Χάριετ Ρόμπσον, σύμφωνα με τις οποίες έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού από τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Η Ρόμπσον ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες που την εμφανίζουν αιμόφυρτη, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Γκρίνγουντ. Επιπροσθέτως, ανέβασε ηχητικά στα οποία ακούγεται μια φωνή που φέρεται να είναι ο διεθνής Άγγλος και την αναγκάζει να προβούν σε σεξουαλική επαφή.

Λίγη ώρα αργότερα η Ρόμπσον κατέβασα τα stories της, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι αρχές του Μάντσεστερ έχουν ανοίξει έρευνα για το ζήτημα.

Το κλίμα για τον Γκρίνγουντ εντός ομάδας πάντως φαίνεται να είναι βαρύ, αφού οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νταβίδ ντε Χέα, Έντισον Καβάνι και Άλεξ Τέλες φέρονται να σταμάτησαν να τον ακολουθούν στα social media, ύστερα από τις καταγγελίες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ