ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Αγκουέρο: "Μάλλον είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της καρδιάς μου"

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο 2020 AP PHOTO/DAVE THOMPSON, POOL

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τον Σέρχιο Αγκουέρο και όπως όλα δείχνουν επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ομάδα του θα είναι η Μπαρτσελόνα.

Την τελευταία του παράσταση με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα της Premier League έδωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση με την Έβερτον.

Μάλιστα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν το καθιερωμένο "pasillo" για να τιμήσουν τον Αργεντινό για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και για την παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα.

Από την πλευρά του ο Αγκουέρο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στις εγχώριες διοργανώσεις των "πολίτων", καθώς σκόραρε δις στη νίκη της Σίτι επί της Έβερτον με 5-0. Ο Γκουαρδιόλα τον πέρασε στο παιχνίδι στο 65' και ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε δίχτυα έξι λεπτά μετά.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 76', κάνοντας το 5-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Κοινός παρονομαστής στα δύο γκολ του Αγουέρο ήταν ο Φερναντίνιο, ο οποίος τον τροφοδότησε και στα δύο γκολ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τον Σέρχιο Αγκουέρο και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Αργεντινό να κλείνει στην Μπαρτσελόνα.

"Μάλλον είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της καρδιάς μου" είπε ο Καταλανός κόουτς και όπως ήταν φυσιολογικό αυτή η ατάκα του ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει τα σενάρια που υπάρχουν.

Photo credits: AP photo/Dave Thompson, Pool

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ