ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2023 ο Αγουέρο"

Manchester City's Sergio Aguero runs for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Manchester City's Sergio Aguero runs for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) @ 2021 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρχιο Αγουέρο για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Κοντά σε συμφωνία και με Ντεπάι οι μπλαουγκράνα, σύμφωνα με την ίδια πήγη.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος μένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 32χρονος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει και πρόβλεψη για μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παράλληλα οι Καταλανοί είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος από τη Λιόν. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει δηλώσει στους δικηγόρους του που χειρίζονται την υπόθεση, ότι θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που ήθελε και από την περσινή σεζόν, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε.

Φέτος ο Αγουέρο αγωνίστηκε με τους "πολίτες" 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αργεντινός επιθετικός ελπίζει να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, κάτι που λείπει τόσο από τον ίδιο, όσο και από την ομάδα του.

Photo Credits: © 2021 Michael Regan/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ