ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον: Το "pasillo" στον Αγούερο και τα δύο γκολ στην τελευταία "παράσταση" στο Έτιχαντ

Ο Σέρχιο Αγουέρο αντικαθιστά τον Ριγιάντ Μαχρέζ σε αγώνα της Σίτι
Ο Σέρχιο Αγουέρο αντικαθιστά τον Ριγιάντ Μαχρέζ σε αγώνα της Σίτι AP

Ο Σέρχιο Αγουέρο γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες και αντιπάλους στην τελευταία του αναμέτρηση στο Έτιχαντ κόντρα στην Έβερτον, όπου πέτυχε και δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Έβερτον για την τελευταία αγωνιστική της Premier League και την τελευταία παράσταση του Σέρχιο Αγουέρο στο Έτιχαντ. Μάλιστα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν το καθιερωμένο "pasillo" για να τιμήσουν τον Αγουέρο για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και για την παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στις εγχώριες διοργανώσεις των "πολίτων", καθώς σκόραρε δις στη νίκη της Σίτι επί της Έβερτον με 5-0. Ο Γκουαρδιόλα τον πέρασε στο παιχνίδι στο 65' και ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε δίχτυα έξι λεπτά μετά.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 76', κάνοντας το 5-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Κοινός παρονομαστής στα δύο γκολ του Αγουέρο ήταν ο Φερναντίνιο, ο οποίος τον τροφοδότησε και στα δύο γκολ.

Με αυτά τα τέρματα ο Αγκουέρο έφτασε τα 184 στην Premier League, σπάζοντας το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων που έχουν επιτευχθεί από έναν παίκτη με μία ομάδα (από το 1993 και ύστερα).

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ