SPORTS & GOSSIP

Ο Γκιουντογκάν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του στην Τουρκία

Ο Γκιουντογκάν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό  του στην Τουρκία
PRINT SCREEN

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν εγκατέλειψε το κλαμπ των ελεύθερων αφού το βράδυ της Κυριακής νυμφεύτηκε την αγαπημένη του Σάρα Αρφαουί, με τη γαμήλια τελετή να λαμβάνει χώρα στο Ντουρσούνμπεϊ της Τουρκίας.

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν είναι καιρό ζευγάρι με την Μαροκινή, Σάρα Αρφαουί, και το βράδυ της Κυριακής (3/7) θέλησαν να δώσουν στην αγάπη τους την πλέον επίσημη μορφή, με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και της εθνικής Γερμανίας να παίρνει την καλή από το χέρι και να ανεβαίνουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τόσο η γαμήλια τελετή όσο και η δεξίωση που ακολούθησε, έλαβαν χώρα στο Ντουρσούνμπεϊ, με τον πατέρα του 31χρονου ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει πως η οικογένειά του είχε μεγαλώσει σε αυτή την περιοχή και για αυτό επέλεξαν να γίνει ο γάμος στην πόλη τους.

"Δεν έχουμε κόψει τους δεσμούς μας με την Τουρκία και το Ντουρσούνμπεϊ από την παιδική ηλικία του Ιλκάι. Έρχεται εδώ δύο φορές το χρόνο. Τους κάναμε να νιώθουν ότι αυτή είναι η πατρίδα του. Ήθελαν επίσης να κάνουν έναν γάμο στη γενέτειρά τους.

Εκπληρώσαμε επίσης το καθήκον μας ως γονείς", δήλωσε στα μίντια που κάλυψαν το γεγονός ο πατέρας του Γκιουντογκάν, Ιρφάν.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ