ΚΟΣΜΟΣ

Ο Γκαρσία βαδίζει στο δρόμο του...

Ο Γκαρσία βαδίζει στο δρόμο του...
INTIME SPORTS

Πώς αντιδρά στην επιστολή επωνύμων ο Πάμπλο Γκαρσία και γιατί ετοιμάζει ταξίδι στην Ουρουγουάη.

Μία από τις πρώτες ενέργειες των ανθρώπων που συνυπέγραψαν την επιστολή που παρέδωσε ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος στον Ιβάν Σαββίδη, αμέσως μόλις το έκαναν, ήταν να ενημερώσουν τον Πάμπλο Γκαρσία για την κίνησή τους.

Ο Ουρουγουανός έμαθε για το πνεύμα του κειμένου, ωστόσο, για τον ίδιο δεν άλλαξε κάτι. Γνωρίζει την αγάπη που του τρέφει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ανώνυμος και επώνυμος, έχει όμως ξεκάθαρη στάση από την αρχή στη σχέση του με την ΠΑΕ.

Ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, αισθάνθηκε ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήταν ξεκάθαροι μαζί του και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Δεν ήθελε ούτε να παρακαλέσει κανένα, ούτε να προκαλέσει ο ίδιος συνάντηση με τον Σαββίδη, κάτι που θα ερμηνευόταν ως πίεση από την πλευρά του για παραμονή.

Αν του είχε ζητηθεί από τον Σαββίδη συγκεκριμένο ραντεβού, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ γιατί θα πίστευαν και οι γύρω του ότι μπορεί ακόμη να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής και όχι να του γίνει χάρη.

Τόσο απλά. Η στάση του δεν αλλάζει και τώρα. Ο Κανάριο εξακολουθεί να θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για ένα ή ακόμη και δύο χρόνια και προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη σεζόν.

Γυμνάζεται μόνος του καθημερινά (στο σπίτι του υπάρχει ένα μικρό γυμναστήριο) και στα τέλη του Μάη έχει προγραμματίσει να πάει στην Ουρουγουάη για να κάνει ειδικό πρόγραμμα με ένα τιμ που γνωρίζει από τη θητεία του στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Έτσι θα είναι έτοιμος να κάνει όπως ο ίδιος την θέλει, προετοιμασία με τη νέα ομάδα του.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ