VIRAL

Ο γιος του Πλούταρχου αποκάλυψε το πώς άφησε τον Παναθηναϊκό για το τραγούδι

Ο γιος του Πλούταρχου αποκάλυψε το πώς άφησε τον Παναθηναϊκό για το τραγούδι

Ο γιος του Γιάννης Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, μίλησε για τα χρόνια που έπαιζε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά και για την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του στα 17του για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, ωστόσο ένα πρωινό, στα 17 του χρόνια, αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Αυτήν την ιστορία μοιράστηκε στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (30/03). Μάλιστα, αποκάλυψε πως χάρισε όλα τα αθλητικά του παπούτσια και γάντια στους συμπαίκτες του

"Ήμουν κάθε μέρα σε προπονήσεις πριν και μετά το σχολείο. Έκανα πρωταθλητισμό, ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα με τον σάκο μου μια μέρα στο γήπεδο, με γάντια και πολλά παπούτσια και τα έδωσα στους συμπαίκτες μου και είπα ότι σταματάω στο ποδόσφαιρο. Το συζήταγα απ’ έξω απ’ έξω με τους γονείς μου, αλλά έλεγαν ότι εντάξει θα του περάσει η τρέλα. Δεν το πίστευαν, αλλά εμένα δεν μου έφυγε" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS VIRAL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ