ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Σιδεράς στο SPORT24: "Νιώθω καλά με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιώργος Σιδεράς
Ο Γιώργος Σιδεράς EUROKINISSI SPORTS

Ο νεαρός στόπερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σιδεράς, μίλησε στο SPORT24 μετά την πρεμιέρα της δεύτερης ομάδας στη Super League 2 με αντίπαλο την Κηφισιά και αναφέρθηκε στο εγχείρημα με τις Β' ομάδες, την ήττα με 2-0 αλλά και την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το Σαββατοκύριακο (6-7/11) ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League 2 μετά από αρκετούς μήνες καθυστέρησης και παράλληλα προετοιμασίας των ομάδων που παίρνουν μέρος σε αυτή.

Παράλληλα ξεκίνησε και το εγχείρημα με τις ομάδες Β' των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να μετέχουν στην SL2 και να δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια. Το "τριφύλλι" μπήκε στο πρωτάθλημα με ήττα από την Κηφισιά με 2-0 στο γήπεδο της Καισαριανής αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς για τις δεύτερες ομάδες μεγαλύτερη σημασία θα έχει η εξέλιξη ποδοσφαιριστών που προορίζονται για την πρώτη ομάδα του συλλόγου και εν συνεχεία το αποτέλεσμα.

Ένας τέτοιος παίκτης για το τριφύλλι είναι ο 19χρονος αμυντικός Γιώργος Σιδεράς ο οποίος την Κυριακή έκανε την πρώτη του επαγγαλματική συμμετοχή, έστω και σε επίπεδο Super League 2, και εν συνεχεία μίλησε στο SPORT24.

Τόσο για το ματς με την Κηφισιά και το τι έφταιξε για να γνωρίσει την ήττα ο Παναθηναϊκός όσο και για το εγχείρημα των ομάδων Β' και πόσο θα ωφελήσει όλους τους μικρούς του "τριφυλλιού". Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του μέσα σε λίγους μόνο μήνες με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου.

Ο 19χρονος στόπερ ο οποίος ήδη έχει παίξει σε φιλικά της πρώτης ομάδας είπε αρχικά: "Σε αυτές τις κατηγορίες τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα. Το περιμέναμε με ανυπομονησία καθώς υπήρχε και μια μακριά προετοιμασία. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, κάναμε ότι μπορούσαμε, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, κρατήσαμε τη μπάλα όμως κάναμε δύο λάθη, φάγαμε δυο γκολ και όταν κανείς το λάθος δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις με δυο γκολ πίσω".

Ενώ για τη διαφορετική εικόνα των πράσινων στα δύο ημίχρονα σημείωσε:

"Στα πρώτα λεπτά δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Έπρεπε να μπούμε από τη αρχή του αγώνα με το 100%. Μετά τα γκολ που δεχτήκαμε το βρήκαμε, τους πιέσαμε, αλλά ήταν δύσκολο, δεν μπορέσαμε να σπάσουμε την άμυνα γιατί και ο αντίπαλος κλείστηκε καλά πίσω".

Ο Γιώργος Σιδεράς με τον συντάκτη του SPORT24, Πέτρο Παπαμακάριο
Ο Γιώργος Σιδεράς με τον συντάκτη του SPORT24, Πέτρο Παπαμακάριο 24MEDIA

Ο 19χρονος στόπερ αναφέρθηκε και στο εγχείρημα με τις δεύτερες ομάδες και κάτα πόσο μπορεί να βοηθήσει όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές λέγοντας: "Όλους θα μας βοηθήσει, αυτές οι κατηγορίες είναι δύσκολες, παίζουν καλοί παίκτες, έμπειροι παίκτες το είδαμε και σήμερα. Σίγουρα θα μας βελτιώσει πάρα πολύ μέσα από τα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Ενώ για τον προσωπικό του στόχο μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό Β' υποστήριξε: "Να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα μου, να κάνω καλά παιχνίδια, να είμαι συγκεντρωμένος".

Την περασμένη εβδομάδα οι εκπρόσωποι του 19χρονου αμυντικού ξεκίνησαν συζητήσεις με την ομάδα για ανανέωση και επέκταση του συμβολαίου του έως το 2024 με τον ίδιο να τονίζει πως αισθάνεται χαρούμενος αλλά δουλειά του είναι να συνεχίσει να τα δίνει όλα στις προπονήσεις: "Εγώ κάνω αυτό που κάνω πάντα, δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, πιθανότα το βλέπουν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση".

Είναι γεγονός όμως πως αυτή η πρόταση για ανανέωση ήρθε αρκετά γρήγορα σε σχέση με την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου πριν από λίγους μήνες με τον ίδιο να τονίζει: "Νιώθω πολύ καλά με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα αλλά δεν σημαίνει τίποτα συνεχίζουμε. Δεν σταματάμε εδώ".

Ο Γιώργος Σιδεράς με τον συντάκτη του SPORT24, Πέτρο Παπαμακάριο
Ο Γιώργος Σιδεράς με τον συντάκτη του SPORT24, Πέτρο Παπαμακάριο 24MEDIA


TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ