SUPER LEAGUE 2

Κηφισιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0: Πράσινη ήττα από το πρώτο ημίχρονο

Οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς πανηγυρίζουν για το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Super League 2
Οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς πανηγυρίζουν για το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Super League 2 INTIME

Οικονομίδης και Σωτηράκος σκόραραν πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας και η Κηφισιά υποχρέωσε σε ήττα με 2-0 τον Παναθηναϊκό Β', σε παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2. Βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι, αλλά δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Η Κηφισιά ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς με τον Παναθηναϊκό Β' επικρατώντας με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν στο πρώτο μέρος οι Σωτηράκος και Οικονομίδης. Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν με τη Β’ ομάδα οι Ενγκμπακοτό, Σιδεράς και Χριστογεώργος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο στη διάρκεια των οποίων πέτυχαν και τα δυο γκολ ενώ η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, πίεσε, είχε φάσεις δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 9’ με τον Σωτηράκο. Σε κόρνερ από τα αριστερά η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν έδιωξε σωστά με τη μπάλα να μένει στην περιοχή, στρώθηκε στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας των Βορείων Προαστίων που έκανε το σουτ και έγραψε το 1-0.

Στο 26’ ο Ρόμπι έκανε λάθος πάσα πάνω στον Οικονομίδη στο χώρο του κέντρου, ο μέσος των γηπεδούχων έκανε διαγώνια κίνηση μέσα στην περιοχή η άμυνα του τριφυλλιού δεν τον σταμάτησε, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Χριστογεώργο για να γράψει το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, κράτησε τη μπάλα στα πόδια του, απείλησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι πράσινοι είχαν καλές στιγμές με τους Μαραθωνίτη και Βαγιαννίδη ενώ ο πρώτος είχε και σουτ στο δοκάρι στο 51’ με τον πρώτο σε μια φάση όπου αν το τριφύλλι είχε μειώσει τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά. Η Κηφισιά από την πλευρά της φάνηκε κουρασμένη από το παιχνίδι Κυπέλλου και στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσε να απειλήσει.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (34' Παπασσάβας), Οικονομίδης (88' Μικριτσιαν) Ντοριβάλ, Καλλέργης (68’ Καραγκούνης), Πρίτσας (34' Παυλάκης), Τέτεϊ, Κρητικός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (46' Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (88' Καρβούνης) Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (62' Σαρδελής), Μαραθωνίτης (77' Τουρκοχωριτης) Τσιριγώτης (77' Σεχου) Ενγκμπακοτό

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ