ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιακουμάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Βέρντερ Βρέμης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/8) μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Φρανκ Μπάουμαν και την οικογένειά του στις εγκαταστάσεις της Βέρντερ Βρέμης, με τον γερμανικό σύλλογο να εντείνει τις προσπάθειες για να τον αποκτήσει.

Μετά τη Σέλτικ, η οποία έχει ανοίξει τις διαπραγματεύσεις με τη Φένλο για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, η Βέρντερ, η οποία την περασμένη σεζόν υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga, ρίχτηκε κι εκείνη στη "μάχη" για τον 26χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική Bild, η γερμανική ομάδα υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/8) στη Βρέμη τον Έλληνα διεθνή και πρώτο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γιακουμάκης βρέθηκε με τον αθλητικό διευθυντή, Φρανκ Μπάουμαν, και την οικογένειά του στο στάδιο Βέζερ, με την εφημερίδα να δημοσιοποιεί μάλιστα, στην ηλεκτρονική της έκδοση και φωτογραφίες από την επίσκεψή του.

Εκεί οι άνθρωποι της Βέρντερ, μαζί με τον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ, Κλέμενς Φριτς, τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, σε μία ύστατη προσπάθεια των Γερμανών να τον πείσουν να υπογράψει. Όπως αναφέρει ωστόσο, το εν λόγω δημοσίευμα, ο Έλληνας φορ δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Την ίδια στιγμή οι σκωτσέζοι φαίνεται να επιμένουν, με τη Φένλο να ζητάει 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα μπορεί να διαθέσει η Βέρντερ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ