ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σέλτικ: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Φένλο και Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό κόντρα στην Κύπρο στην Ριζούπολη (11 Νοεμβρίου 2020)
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό κόντρα στην Κύπρο στην Ριζούπολη (11 Νοεμβρίου 2020) EUROKINISSI SPORTS

Η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να χειρίζεται ο ίδιος τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Η Σέλτικ έχει ανοίξει τις διαπραγματεύσεις με την Φένλο για την απόκτηση του Γιακουμάκη, με πρωτοβουλία του Άγγελου Ποστέκογλου, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Record".

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, το συγκεκριμένο σενάριο είναι υπαρκτό και ότι η συγκεκριμένη προοπτική ενθουσιάζει τόσο τον 26χρονο επιθετικό, αλλά και την ίδια τη Φένλο. Η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη. Η μεταγραφή θα κινηθεί σε ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιακουμάκης σε δήλωσή του στο SPORT24, είχε τονίσει ότι περίμενε να υπάρξουν εξελίξεις για τη μεταγραφή του τις επόμενες ημέρες.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο είχε αναφέρει στο παρελθόν: "Ακόμα υποθέτουμε ότι ο Γιακουμάκης θα πωληθεί για το ποσό που έχουμε στο μυαλό μας. Έχει γίνει περισσότερος θόρυβος τις τελευταίες εβδομάδες, λαμβάνουμε όλο και περισσότερες κλήσεις".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ