ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φούντας έκλεισε στη DC United του MLS και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της

Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ  για το Europa League.
Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ Ⓒ 2020 RONALD ZAK/ASSOCIATED PRESS

Στην Ουάσινγκτον και την DC United θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Ραπίντ Βιέννης, όπως αναφέρει η Washington Post, συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του MLS.

Το american dream είναι έτοιμος να ζήσει ο Ταξιάρχης Φούντας. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Washington Post, ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις στην Αυστρία με τη Ραπίντ Βιέννης, συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του MLS και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της με συνολικές αποδοχές 7 εκατ. δολαρίων.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΚ, βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Ραπίντ, στην οποία αγωνίζεται από το 2019 και μπορούσε να κοιτάξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του και από το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Φούντας έχει σκοράρει 35 γκολ σε 68 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μια φορά σε 11 αγώνες στο UEFA Europa League. Είναι από τους πλέον κομβικούς παίκτες των "πράσινων" της Βιέννης και πλέον ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να ανοίξει τα φτερά του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ