ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο SPORT24: "Ένιωσα ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, το μυαλό μας είναι ήδη στη μάχη με το Καζακστάν"

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο SPORT24: "Ένιωσα ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, το μυαλό μας είναι ήδη στη μάχη με το Καζακστάν"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στο SPORT24 και τον Πέτρο Παπαμακάριο μετά την ισοπαλία της Εθνικής με τη Γαλλία (2-2), δηλώνοντας πως η Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ παρέταξε τη Γαλλία στην OPAP Arena, αφήνοντας στον πάγκο κάποια από τα βαριά "όπλα" της, όπως τους Κιλιάν Εμπαπέ και Κίνγκσλεϊ Κομάν -που όμως, αναγκάστηκε να επιστρατεύσει αργότερα.

Το πρώτο γκολ για τους τρικολόρ ήρθε στον 42' με τον Κόλο Μουανί, όμως η Ελλάδα του Γκουστάβο Πογέτ, όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έφτασε κοντά στην ανατροπή, κρατώντας για λίγα λεπτά τη νίκη στα χέρια της.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μιλώντας στο SPORT24 και τον Πέτρο Παπαμακάριο υποστήριξε πως η Εθνική θα μπορούσε να πανηγυρίσει στο φινάλε μία μεγάλη νίκη απέναντι στη φιναλίστ του Μουντιάλ του Κατάρ, τονίζοντας παράλληλα πως πλέον το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με το Καζακστάν τον Μάρτιο στα playoffs του Nations League.

Αναλυτικά:

Για το 2-2 με τη Γαλλία: "Αν πριν από το παιχνίδι μάς είχαν πει για το σκορ θα ήμασταν χαρούμενοι και θα παίρναμε. Εγώ κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωσα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και μου αφήνει μία πικρή γεύση το αποτέλεσμα".

Για το ματς με το Καζακστάν: "Έχουμε μήνες να προετοιμαστούμε. Είμαστε έτοιμοι νομίζω να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας τον Μάρτιο και το μυαλό μας είναι ήδη εκεί".

Για τον πανηγυρισμό του: "Είναι κάτι προσωπικό, δεν θα ήθελα να το πω αυτή τη στιγμή".

Για το ότι κάνει σεζόν καριέρας κι έχει ξεπεράσει τα γκολ που είχε τις άλλες σεζόν: "Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό ήθελα να πετύχω από την αρχή της σεζόν, να βελτιώνομαι κι είναι κάτι που με κάνει πραγματικά χαρούμενο".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ