ΜΙΛΑΝ

Ο Φλορέντσι στον εισαγγελέα: "Στοιχημάτισα αλλά όχι στο ποδόσφαιρο"

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα της Serie A απέναντι στην Έμπολι στο Σαν Σίρο | 12 Μαρτίου 2022
Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα της Serie A απέναντι στην Έμπολι στο Σαν Σίρο | 12 Μαρτίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι κατέθεσε στην Εισαγγελία του Τορίνου καλούμενος να δώσει εξηγήσεις για εμπλοκή του σε παράνομο στοιχηματισμό, με τον αμυντικό της Μίλαν να παραδέχεται πως στοιχημάτισε αλλά όχι σε ποδοσφαιρικό ματς.

Το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού συνεχίζει να βασανίζει την ποδοσφαιρική Ιταλία, με τα ονόματα των Ιταλών παικτών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως εμπλεκομένοι στην "αμαρτωλή" αυτή υπόθεση να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Έτσι, μετά από τους Σάντρο Τονάλι και Νικολό Φατζόλι που κρίθηκαν ένοχοι για παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα και τιμωρήθηκαν με ποινή πολύμηνουν αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα (10 μήνες ο μέσος της Νιούκαστλ, 7 μήνες εκείνος της Γιουβέντους) και την αναμονή της απόφασης για τον Νικολό Τζανιόλο, το τελευταίο 24ωρο βρήκε ακόμη έναν διεθνή ποδοσφαιριστή να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Αυτός είναι ο Αλεσάντρο Φλορέντσι, με την αστυνομία να τον ενημερώνει πως είναι πλέον υπό επίσημη έρευνα από την ιταλική δικαιοσύνη και τον αμυντικό της Μίλαν να περνάει την Πέμπτη (16/11) την πόρτα της Εισαγγελίας του Τορίνου για να δώσει τη δική του εκδοχή για τις κατηγορίες που το αποδίδονται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μίντια της γειτονικής χώρας, ο Φλορέντσι έφτασε στα γραφεία της Εισαγγελίας στις 15:30 και η κατάθεσή του κράτησε για περίπου 1,5 ώρα, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ιταλία και άλλοτε αρχηγό της Ρόμα να αποχωρεί συνοδευόμενος από τους νομικούς εκπροσώπους του και να αρνείται πως πόνταρε σε ποδοσφαιρικά ματς.

"Στοιχημάτισα αλλά όχι στο ποδόσφαιρο", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Φλορέντσι, παραδεχόμενος πως στοιχημάτισε σε αρκετά τυχερά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων στην ρουλέτα.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ