ΑΓΓΛΙΑ

Ο φιλάνθρωπος Κωνσταντόπουλος

Ο φιλάνθρωπος Κωνσταντόπουλος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Ο Σαλονικιός γκολκίπερ της Χάρτλπουλ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δείχνει τις φιλανθρωπικές του ευαισθησίες

Γεννήθηκε πάσχοντας από διπληγική στρεβλοποδία, που επηρεάζει τα κόκαλα και τους μυς του. Έχει υποβληθεί σε εφτά εγχειρίσεις που του έχουν αφαιρέσει από το πρόσωπο το παιδικό χαμόγελο. Οι μόνες φορές που αφήνει να του ξεφύγει ένα ντροπαλό χαμόγελο είναι όταν η Χαρτπουλ κερδίζει με πρωταγωνιστή το είδωλο του, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Ο "Ντίμι" όπως αποκαλείται ο Σαλονικιός γκολκίπερ από τους οπαδούς της Χάρτπουλ βρέθηκε στην κλινική "West View Primary" μαζί με τον συμπαίκτη του Έιφιον Γουίλιαμς και προσπάθησαν για περίπου 30 λεπτά να απαλύνουν τον πόνο του μικρού Τζέιμσον.

Η Μισέλ Κλαρκ που επιβλέπει τον πιτσιρικά περιγράφει τις στιγμές της συνάντησης. "Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό για τον Τζέισον να οργανώσουν κάτι για αυτόν από την Χαρτπουλ. Σκέφτηκα μήπως του έστελναν αυτόγραφα ή κάποιες υπογεγραμμένες φανέλες τους. Αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Ντίμι και ο Έιφιον θα έρχονταν να τον δουν. Ο Τζέισον συνήθως μιλάει αρκετά αλλά όταν τους αντίκρισε έμεινε άφωνος για αρκετή ώρα. Χάρηκε πάρα πολύ και γελούσε συνεχώς. Ήταν το καλύτερο δώρο".

Ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πριν αγωνιζόταν στην Πορτογαλική Φαρένσε, έχει εξελιχθεί στον αγαπημένο ήρωα των οπαδών της Χαρτπουλ και με τέτοιες κινήσεις αποδεικνύει το γιατί.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ