ΑΕΚ

Ο Φερέρ, δήλωσε ικανοποιημένος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει με το κεφάλι ψηλά. Λάκης: "Μας μένει πικρή γεύση". Γεωργέας: "Περίεργο ματς στο Μιλάνο"

Ο Φερέρ, δήλωσε ικανοποιημένος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει με το κεφάλι ψηλά. Λάκης: "Μας μένει πικρή γεύση". Γεωργέας: "Περίεργο ματς στο Μιλάνο"
Φερέρ, Ζήκος, ΑΕΚ

Ο Φερέρ, δήλωσε ικανοποιημένος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει με το κεφάλι ψηλά. Λάκης: "Μας μένει πικρή γεύση". Γεωργέας: "Περίεργο ματς στο Μιλάνο"

"Το σημαντικό η ΑΕΚ το έκανε. Έφτασε μέχρι την πηγή. Κάναμε τα πάντα για να δώσουμε την ικανοποίηση στους οπαδούς μας. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Ήταν αξιοπρεπής τρόπος να φύγουμε. Μάθαμε αρκετά πράγματα, κάποια λάθη που κάναμε ίσως στο μέλλον να μην το κάνουμε. Όταν ξεκινήσαμε κανείς δεν πίστευε ότι θα μαζέψουμε 8 βαθμούς." δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, κάνοντας σαφές ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του, ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, ότι η Άντερλεχτ δεν ήταν "πρωτάρα" και ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα. Συγκεκριμένα τα λόγια του: "Σίγουρα μένει μια πίκρα καθώς μπορούσαμε να περάσουμε και δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Άντερλεχτ είναι μια καλή ομάδα, έχει εμπειρία στην διοργάνωση. Πρέπει να οργανωθούμε και να δούμε το μέλλον."

Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε ακόμα πως η φετινή πορεία με τις δύο νίκες στον θεσμό, σημαίνει πρόοδο: "Μέχρι φέτος δεν είχαμε νίκη και τώρα έχουμε δύο. Είχαμε την δυνατότητα να περάσουμε, μέχρι την τελευταία στιγμή το παλέψαμε. Αυτό δείχνει ανάπτυξη της ομάδας, είναι πρόοδος και σίγουρα πήραμε κάποιες εμπειρίες που θα χρησιμεύσουν στο μέλλον. Πάντα έχεις την θέληση να τα πας καλύτερα."

Για το αποτέλεσμα στο Μιλάνο:

"Η Μίλαν είχε ήδη πάρει την πρόκριση. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αδιάφορη, δεν το έχω δει το παιχνίδι."

Γ ια τους στόχους πλέον:

"Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να χαράξουμε έναν καινούριο δρόμο."

Βασίλης Λάκης: "Μας μένει πικρή γεύση"

"Πραγματικά μας έμεινε μια πικρή γεύση. Έίχαμε τις δυνατότητες να πάμε στην επόμενη φάση. Τα δύο γκολ ήταν από δικά μας λάθη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι.

Πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι στην ώρα του και να κοιτάξουμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Σήμερα παίξαμε δυνατά, δεν μας βοήθησε όμως και το αποτέλεσμα και στο άλλο παιχνίδι. Είναι επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Επειδή οι παίκτες της Άντερλεχτ ξέρανε ότι η Μίλαν ήταν πίσω με 2-0, δεν σημαίνει ότι θα κάθονταν.

Δεν γνωρίζαμε πόσο ήταν το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε, είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αύριο είναι καινούρια μέρα, σε τρείς μέρες έχουμε νέο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε."

Νίκος Γεωργέας: "Περίεργο παιχνίδι στο Μιλάνο"

"Περίμενα να προκριθούμε, αλλά οι Ιταλοί κράτησαν την υποσχεσή που μας είχαν δώσει στο ΟΑΚΑ. Μας άφησαν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Εντάξει τώρα, 0-2 να χάσει η Μίλαν; Μάθαμε ότι ήταν κακή η εμφάνιση της Μίλαν, όπως μας είπε και ο Σορεντίο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ενώ η Άντερλεχτ από μια φάση πέτυχε γκολ. Στο δεύτερο γκολ κοιμηθήκαμε. Τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη , όμως φύγαμε με ψηλά το κεφάλι.

Πιστεύω ότι το ατού της φετινής ΑΕΚ είναι ότι παλεύει τα ματς, είτε μας πάνε είτε όχι. Όταν ξεκίνησε η χρονιά, λέγαμε ας παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ας κάνουμε και 6 ήττες. Ελπίζω στο UEFA να κάνουμε μια καλή πορεία."



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ