ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Ο Έρικσεν προπονείται με τον Άγιαξ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας απέναντι στη Φινλανδία στο Euro2020
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της εθνικής Δανίας απέναντι στη Φινλανδία στο Euro2020 © 2021 WOLFGANG RATTAY / AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ξεκίνησε να προπονείται αυτή την εβδομάδα με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει να επίπεδα φυσικής του κατάστασης όσο αναζητά τη νέα του ομάδα. Αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι η Μπρέντφορντ ήρθε σε συμφωνία με τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Τη σκληρή δουλειά συνεχίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη δράση. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Δανός, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβρη πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα μετά από μήνες ατομικής αποθεραπείας, θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.

Ο Έρικσεν έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ, λόγω των κανονισμών στην Ιταλία που απαγορεύουν σε άτομο με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε κάποια φυσική δραστηριότητα στο πλαίσιο επαγγελματικού αθλητισμού.

Ως εκ τούτου, το τελευταίο διάστημα ο Δανός επιτελικός μέσος βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του ομάδας και μέχρι να συμβεί αυτό, θα προπονείται με τον Άγιαξ στο προπονητικό κέντρο Σπόρτπαρκ Ντε Τόεκομστ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Τζέι Χάρις, έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο για έξι μήνες, ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Στον Άγιαξ γνωρίζω τον κόσμο, νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι γιατί ήμουν εδώ για τόσο καιρό. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες εδώ και με τον Γιονγκ Άγιαξ μπορώ να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο σε έναν όμιλο. Αυτό είναι η τέλεια βάση για μένα αυτή τη στιγμή. Θέλω να είμαι ξανά στα καλύτερά μου όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε όταν βρω ένα νέο σύλλογο, να έχω καλή απόδοση εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα", ανέφερε μετά την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (25/1) ο Έρικσεν.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΓΙΑΞ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ