ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο δρόμος για το Γουέμπλεϊ

Ο δρόμος για το Γουέμπλεϊ

Το πούλμαν της ομάδας της Μπορούσια Ντόρτμουντ ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο ώστε να περιμένει τους παίκτες της ομάδας, για τον τελικό του Σαββάτου. Δείτε το βίντεο που τράβηξαν οι Γερμανοί με το ταξίδι του οδηγού και απολαύστε τη διαδρομή Ντόρτμουντ - Λονδίνο σε ένα 7λεπτο γεμάτο όμορφες εικόνες. (video)

Το Πούλμαν της Ντόρτμουντ έφθασε το πρωί της Πέμπτης (23/5), στο Λονδίνο ώστε να περιμένει την ομάδα ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League, το Σάββατο. Στο πλάι μάλιστα, είχε γραμμένη στα γερμανικά τη φράση "echte liebe" (αληθινή αγάπη), δείχνοντας την λατρεία των Γερμανών στην ομάδα τους.

Ο οδηγός του λεωφορείου και άλλα τέσσερα άτομα της ομάδας, ταξίδεψαν οδικώς μέχρι το Λονδίνο, με σκοπό να βρίσκονται εκεί όταν φθάσει η αποστολή της ομάδας και να μπορεί να την εξυπηρετεί στις όποιες μετακινήσεις της στο Νησί.

Την διαδρομή αυτή, την βιντεοσκόπησαν τα μέλη της ομάδας που ταξίδεψαν μαζί με τον οδηγό του λεωφορείου, ανεβάζοντας ένα επτάλεπτο βιντεάκι με τη διαδρομή που διένυσαν και τα τοπία που είδαν.

Ταξίδεψαν οδικώς μέχρι την Ολλανδία, από όπου επιβιβάστηκαν σε πλοίο που τους μετέφερε στο Νησί. Μια διαδρομή περίπου 640 χιλιομέτρων από το Ντόρτμουντ ως το Λονδίνο. Δείτε το απολαυστικό βίντεο από το ταξίδι του λεωφορείου της Ντόρτμουντ, στο δρόμο για το Γουέμπλεϊ:

Δείτε στο χάρτη την ακριβή διαδρομή που διένυσε το λεωφορείο της Ντόρτμουντ μέχρι το... Γουέμπλεϊ:

Ο δρόμος για το Γουέμπλεϊ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ