ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Δούναβης, ο Φάρος και οι τρεις πρώην διεθνείς

Ο Δούναβης, ο Φάρος και οι τρεις πρώην διεθνείς

Το Sport24.gr βρίσκεται στη Βουδαπέστη για τον σπουδαίο αγώνα της Εθνικής μας με την Ουγγαρία. Ο υπέροχος Δούναβης, ο Γαλανόλευκος Φάρος που δίνει το παρών και τρεις παλαίμαχοι μαζί με τον πρόεδρο της Λίγκας (VIDEO).

H Eθνική μας παίζει τα... ρέστα της με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, καθώς έτσι όπως τα έχει καταφέρει στα πρώτα τέσσερα ματς του ομίλου της, δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αποστολή στην Βουδαπέστη: Νίκος Συριώδης

Το Sport24.gr δίνει το παρών στην υπέροχη ουγγρική πρωτεύουσα και θα σας μεταφέρει τα πάντα πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της αναμέτρησης, όπου άπαντες ελπίζουμε να είναι νικηφόρα και να μπει η "γαλανόλευκη" εκ νέου στη μάχη της πρόκρισης, έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Ο Δούναβης, ο Φάρος και οι τρεις πρώην διεθνείς

Στο πλάι της Εθνικής μας βρίσκονται και παλαίμαχοι άσοι που έγραψαν ιστορία με την φανέλα με το εθνόσημο. Οι Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης και Νίκος Νταμπίζας έκαναν το ταξίδι για την Βουδαπέστη, όπως και ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος.

Στην πόλη υπάρχει ήδη ελληνικό χρώμα, αφού ο Γαλανόλευκος Φάρος έχει καταφθάσει και θα βρίσκεται στην προπόνηση, όπως είχε συμβεί και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, ενώ την Κυριακή στην Πλατεία Ηρώων (13:00) θα απλώσουν μια μεγάλη ελληνική σημαία και θα φωνάξουν τα συνθήματά τους, που θα αποτελέσουν το ζέσταμα για τον αγώνα.

Ο Δούναβης, ο Φάρος και οι τρεις πρώην διεθνείς

Τι θα λέγατε όμως να δείτε τον Δούναβη από κοντά με σχετική... περιγραφή μέσα από το πούλμαν; Υπέροχες εικόνες από μια πανέμορφη πρωτεύουσα. Αν μη τι άλλο, όποιος δεν την έχει επισκεφτεί, ας το κάνει και δεν θα χάσει.

*Η συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι στις 19:00 και στις 20:00 η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ