ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ στο SPORT24: "Αν το σηκώσει η Αργεντινή, θα κεράσω τον Μέσι και τους συμπαίκτες του"

Ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ στο SPORT24: "Αν το σηκώσει η Αργεντινή, θα κεράσω τον Μέσι και τους συμπαίκτες του"

Ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ, μιλά στο SPORT24 από το εστιατόριό του στην Ντόχα για το δώρο που θα κάνει στον Λιονέλ Μέσι αν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξηγεί γιατί στηρίζει την Αργεντινή, μιλά για τον φίλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές επισκέπτες του.

Στο West Bay της πρωτεύουσας του Κατάρ, Ντόχα, δίπλα στη θάλασσα, με θέα τον ήλιο βρίσκεται το εστιατόριο του Νουσρέτ στην Ντόχα. Ο διάσημος σεφ με εκατομμύρια followers στους λογαριασμούς του στα social media. Με τη γνωστή κίνηση που ρίχνει το αλάτι αλλά και εκατομμύρια -ως επί το πλείστον διάσημους- επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Οι κορυφαίοι πρώην και νυν παίκτες έχουν περάσει από την κουζίνα του Νουσρέτ. Το SPORT24 τον συνάντησε στο "σπίτι" του στο Κατάρ. Εκεί που συγκεντρώνονται για να δοκιμάσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις και μυρωδιές άνθρωποι από όλη την υφήλιο.

Ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ
Ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ SPORT24

Πώς είναι η ζωή στην Ντόχα; Έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα λόγω του Μουντιάλ;

"Καλημέρα! Η ζωή στην Ντόχα είναι πανέμορφη, ο καιρός είναι απίθανος, εντυπωσιακά. Έχουμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μεξικανοί, Βραζιλιάνοι, Έλληνες, όλοι έρχονται εδώ. Έρχονται Έλληνες να δουν τα ματς.

Η επισκεψιμότητα έχει ανέβει σίγουρα. Κυρίως Βραζιλιάνοι και Αργεντινοί έρχονται στο εστιατόριο, αλλά και Μεξικανοί, Ολλανδοί, Γάλλοι. Ακόμη και από τη Γουατεμάλα".

Στην αρχή υποστήριζα τη Βραζιλία, τώρα θέλω να το σηκώσει η Αργεντινή

Ποια ομάδα, όμως, υποστηρίζει ο Νουσρέτ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Μάλιστα αποκαλύπτει και το δώρο που θα κάνει στον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του αν κατακτήσουν το τρόπαιο, καθώς είναι συναισθηματικά συνδεδεμένος με την Αργεντινή

"Στην αρχή υποστήριζα τη Βραζιλία να το κατακτήσει, αλλά μετά τον αποκλεισμό της στηρίζω την Αργεντινή. Γιατί έχω καλές αναμνήσεις.

Όταν ήμουν κυριολεκτικά στο μηδέν πήγα στο Μπουένος Άιρες το 2007. Δεν μιλούσα ούτε ισπανικά, ούτε αγγλικά. Είχα στην τσέπη μου μόνο 500 δολάρια. Πήγα για να μάθω κάτι το διαφορετικό ως προς τη γαστρονομία του κρέατος και την εστίαση. Στηρίζω την Αργεντινή για όλα αυτά που έμαθε.

Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Αργεντινής όταν ήρθε εδώ και μου υποσχέθηκε ότι αν η "αλμπισελέστε" κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα φέρει όλη την ομάδα εδώ για να το γιορτάσει. "Θα φέρω όλη την ομάδα εδώ, Νουσρέτ", μου είπε. Του απάντησα ότι αν το κάνει, όλα είναι κερασμένα για τον Μέσι και τους συμπαίκτες του".

Εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, το εστιατόριο έχει επισκεφτεί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι λέει ο Νουσρέτ για τον Πορτογάλο αστέρα που δεν συνεχίζει πλέον στη διοργάνωση;

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Αλλά, μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα, διάφορα προβλήματα. Αλλά είναι θρύλος".

Φυσικά, από την κουζίνα του διάσημου σεφ έχουν παρελάσει ουκ ολίγοι Έλληνες παίκτες. Ο Νουσρέτ μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνους και τονίζει ότι η Ελλάδα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιον.

"Όλοι οι Έλληνες παίκτες που έχουν έρθει στο εστιατόριο είναι φίλοι μου. Έχουν έρθει από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, από όλες τις ομάδες έχουν έρθει. Όλοι είναι χαρούμενοι και έχουν έρθει. Όλοι είναι ιδιαίτεροι για μένα".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ