ΚΥΠΡΟΣ

Ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε γκολάρα στο Ανόρθωση - Απόλλωνας Λεμεσού

Ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε γκολάρα στο Ανόρθωση - Απόλλωνας Λεμεσού
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ανόρθωση και Απόλλωνας Λεμεσού έμειναν στο 1-1 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", σε ένα ματς που έκλεψε την παράσταση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ που σημείωσε στο πρώτο μέρος.

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) αναμετρήθηκαν για την 29η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος η Ανόρθωση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, σε ένα ματς που βρήκε στο φινάλε τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν αφού με γκολ στο 90+3' πήραν το βαθμό της ισοπαλίας και αύξησαν σε δύο πόντους τη διαφορά τους από τον 2ο ΑΠΟΕΛ, έστω και με ματς περισσότερο.

Ωστόσο, η ομορφότερη φάση της βραδιάς είχε την υπογραφή ενός παίκτη της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια, του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τον 35χρονο επιθετικό να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτό έγινε στο 44ο λεπτό, με τον Αμρ Ουάρντα να τον τροφοδοτεί και εκείνον να αποφεύγει περίτεχνα έναν αντίπαλο, για να φέρει τη μπάλα στο δεξί του πόδι και να εξαπολύσει ένα φαρμακερό σουτ, που έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί ψηλά στην αριστερή γωνία της εστίας του Απόλλωνα.

Το γκολ αυτό (10ο του στο πρωτάθλημα και 15ο συνολικά τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις) προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμό στις εξέδρες αλλά και στον ίδιο, με το φινάλε να βρίσκει την "κυρία" να μένει στην 5η θέση και στο -7 από την κορυφή.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ