ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Chief scout της Μίλαν στο SPORT24: "Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Αλεξανδρόπουλο"

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο υπεύθυνος του μεταγραφικού πλάνου της Μίλαν, Ζοφρί Μονκάδα, μιλάει στο SPORT24 και ξεκαθαρίζει τα ισχύοντα ως προς τη σεναριολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες συνδέοντας τους ροσονέρι με αποστολές scouting εστιασμένες στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Όπως σε κάθε τι σχετικό, ήταν να μην γίνει η αρχή. Να μην γραφτεί για πρώτη φορά. Μετά πάει.. μπάλα. Δεν σταματάει. Ειδικά εφόσον είναι άκρως εύηχο, αφορά μια ομάδα θρύλο όπως είναι η Μίλαν που ακόμη και η (ποδοσφαιρική) ανάσα της γίνεται πρωτοσέλιδο και – στα δικά μας… - έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Στην εύλογη ίντριγκα, ο καταλληλότερος για την αποσαφήνισή της είναι αυτός που μπορεί να την ορίσει, να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο της.

Εν προκειμένω, ο άνθρωπος που ευθύνεται για το παγκόσμιο scouting των ροσονέρι, ο άνθρωπος που εδώ και τρία χρόνια διαφεντεύει κάθε τι που έχει να κάνει με τις μεταγραφικές της επιλογές, ο chief scout των Μιλανέζων, Ζοφρί Μονκάδα, στον οποίο και απευθύνθηκε το SPORT24 για μια ξεκάθαρη απάντηση στα δημοσιεύματα των ημερών και κατά πόσον ισχύει αν η Μίλαν παρακολουθεί τον μέσο του Παναθηναϊκού.

"Τίποτα δεν είναι αλήθεια. Κανένα ταξίδι δεν έχει γίνει στην Αθήνα από απεσταλμένο της Μίλαν για τον Αλεξανδρόπουλο", το πρώτο του σχόλιο που δεν άφησε και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφονται όλα αυτά. Πρώτον, διότι δεν χρειαζόμαστε, αλλά και ούτε έχουμε βγει στην αγορά για μέσους. Και δεύτερον, διότι ακόμη και αν αναζητούσαμε μέσους, δεν θα τους ψάχναμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο δεν είναι και το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθούμε ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

Επαναλαμβάνω, τίποτα απ’ όσα έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι αλήθεια", τόνισε απολύτως ενδεικτικά ο Γάλλος παράγοντας των πρωτοπόρων της Serie A.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΙΛΑΝ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ