ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκάουτ της Μίλαν "τσέκαρε" τον Αλεξανδρόπουλο στο Περιστέρι

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου βρίσκεται στα μπλοκάκια των ανθρώπων της Μίλαν και τσεκάρεται διαρκώς. Την παρουσία σκάουτ των ροσονέρι μετέφερε ο Κώστας Γουλής στο Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Η καθιέρωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η πολύ καλή παρουσία του στο πρώτο δίμηνο της εφετινής σεζόν (σε συνέχεια των περσινών εμφανίσεών του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού) ήταν δεδομένο πως θα τραβούσε σύντομα βλέμματα κι από το εξωτερικό.

Ήδη από την περασμένη σεζόν, ο 20χρονος (σε λίγες μέρες τα "κλείνει") μέσος είχε μπει στα "μπλοκάκια" γερμανικών ομάδων, ενώ εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως έχει μπει στο "μικροσκόπιο" και της Μίλαν. Μάλιστα, σκάουτ των "ροσονέρι" βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/10) στο Δημοτικό Περιστερίου για να δει σε... δράση τον "Αλεξανδρό" στο ματς που έδωσε το τριφύλλι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας (5η φάση).

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ακόμη τίποτα. Κι αν μη τι άλλο υπάρχει ακόμη τεράστια απόσταση μέχρι να γίνει το θέμα πιο "σοβαρό". Για την ώρα ο νεαρός μέσος βρίσκεται σε μία διαδικασία παρακολούθησης απ’ το τμήμα σκάουτινγκ της ιταλικής ομάδας, η οποία τον βλέπει από το περασμένο καλοκαίρι και το φιλικό των δύο ομάδων τον Αύγουστο. Όπως κάνει άλλωστε, με δεκάδες ακόμη ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο στις συγκεκριμένες ηλικίες και θα συνεχίσει να τον "τσεκάρει" συχνά σε "δυνατούς" αγώνες του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και μόνο το γεγονός ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε στα ραντάρ ομάδας επιπέδου Μίλαν δείχνει πολλά. Κι αν συνεχίσει να δουλεύει και να εξελίσσεται, εδραιώνοντας σταδιακά τη θέση του (και) στην Εθνική Ομάδα, είναι δεδομένο πως οι "υψηλές" αφίξεις στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα πολλαπλασιαστούν.

Παρακολουθήστε το Show Must Go On και όλα όσα μετέφερε ο Κώστας Γουλής στον Παντελή Διαμαντόπουλο για την περίπτωση του νεαρού κεντρικού χαφ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ