ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο χαρούμενος Αλμπέλδα

Ο χαρούμενος Αλμπέλδα
Αλμπέλδα

"Ορθάνοιχτο" άφησε το ενδεχόμενο παραμονής του στη Βαλένθια ο μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Νταβίδ Αλμπέλδα

Ο Σολέρ, ο οποίος είχε περιθωριοποιήσει τον Αλμπέλδα, παρέδωσε τα κλειδιά του κλαμπ στον βετεράνο μέσο της ομάδας, Βιθέντε Σοριάνο, ολοκληρώνοντας έναν τετραετή άκαρπο κύκλο.
« Για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ χαρούμενος με τη φυγή του αν και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει νωρίτερα», είπε ο διεθνής Ισπανός αμυντικός μέσος.

Ο Αλμπέλδα, σύμφωνα με την φημολογία που αποτυπώνεται στις αθλητικές εφημερίδες, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, όπως και η Βαλένθια. Κάτι που γεννά απορίες μιας και μέχρι χθες οι «νυχτερίδες» ήταν... ακέφαλες διοικητικά.

« Αν πιστεύουν ότι πρέπει να φύγω τότε θα αποχωρήσω. Αλλά αν επέλθει συμφωνία ότι μπορώ να παραμείνω τότε θα φορέσω τη φανέλα της Βαλένθια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», πρόσθεσε ο παίκτης.

Πάντως υπάρχει ακόμη μια μικρή δόση καχυποψίας για το αν ο Σοριάνο δρα αυτόνομα ή είναι ο «αχυράνθρωπος» του Σολέρ. « Θα πρέπει να περάσει λίγος χρόνος για να το καταλάβουμε αυτό. Αν είναι ανεξάρτητος δηλαδή ή επηρεάζεται ακόμη από τον Σολέρ», κατέληξε.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ