ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα αγωνιστεί στην ομάδα του Αγκουέρο στην Kings League

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ανακοίνωσε τη μεταγραφή του... Χάμες Ροντρίγκες στην ομάδα που διαθέτει στο Kings League.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και βρήκε... δύο ομάδες. Ο Κολομβιανός σταρ εμφανίζεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όμως ένας προέδρος άλλης ομάδας, της Κούνισπορτς, πρόλαβε να τον ανακοινώσει σε άλλο... άθλημα.

Ο εν λόγω πρόεδρος είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος έπειτα από το πέρας της δικής του καριέρας ασχολείται με το Kings League, το επαγγελματικό πρωτάθλημα 7Χ7 που ίδρυσε ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Αργεντινός βετεράνος γνωστοποίησε σε μία από τις μεταδόσεις του στο Twitch ότι "ο Χάμες Ροντρίγκες θα αγωνιστεί για την Κούνισπορτς, το ανακοινώνω τώρα".

Προ εβδομάδων πάντως, ο 31χρονος είχε αποκαλύψει πως τον είχαν προσεγγίσει από το τουρνουά και είχε πει πως δεν ενδιαφέρεται, εκτός αν πρόκειται για ομάδα που θα δημιουργήσει ο ίδιος.

Το Kings League βρίσκεται στα θερινά playoffs της τρέχουσας σεζόν, η οποία είναι η δεύτερη από την ίδρυσή του. Στους αγώνες έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως ο Ροναλντίνιο, ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο Τζουάν Καπντεβίλα κ.ά.

TAGS ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ