ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Χάμες: Στην Μπόκα Τζούνιορς με τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με Κολομβιανό δημοσιογράφο

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα στην Μπόκα Τζούνιορς, όπως ανέφερε δημοσιογράφος στην Κολομβία, με την είδηση να αναμεταδίδει η Ole. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με την εν λόγω πηγή.

Ο Χάμες Ροντρίγκες κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με συμπατριώτη του δημοσιογράφο η επόμενη ομάδα του αναμένεται να είναι η Μπόκα Τζούνιορς.

Την είδηση "έβγαλε" ο δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ στο Blue Radio και την αναμετέδωσαν πολλά Μέσα, όπως η αργεντίνικη Ole. Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, μια ομάδα επιχειρηματιών έχει αγοράσει τα δικαιώματά του και μέσω αυτών θα αγωνιστεί στο Λα Μπομπονέρα.

"Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες συναντήθηκαν, ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέροντα για το ισπανικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ καλά κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή.

Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ένα συμβόλαιο με σημαντικά κεφάλαια. Η εργασία είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον κάνουν έναν γίγαντα στην Αργεντινή, πριν τον πάρουν να παίξει ποδόσφαιρο πίσω στην Ισπανία. Η ομάδα των επιχειρηματιών βάζει το εισιτήριο και το δίνει στην Μπόκα".

Μάλιστα ο ίδιος δημοσιογράφος ανέφερε ότι την υπόθεση τρέχουν οι ίδιοι και όχι η Μπόκα, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τριετούς διάρκειας.

TAGS ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ